-
Αν δεν καταλαβαινουμε εμεις,ποιος καταλαβαινει?????Το κακο μ αυτη την φοβια ειναι οτι καποια στιγμη γινεται εμμονη και αυτο ειναι το μεγαλο ζορι.....να φοβασαι το παραμικρο περιεργο που νιωθεις στην καρδια σου & να ασχολεισαι συνεχεια μαζι της!Αυτο που λεει ο a&b ειναι σωστο,κανονικα πρεπει να την αφησουμε να κανει τη δουλεια της....εγω νιωθω οτι την εχω φυλακισει στο μυαλο μου!
-
Το ίδιο και εγώ...νιώθω οτι εχει χαλάσει και ότι οι έκτακτες θα της κάνουν κακό...νιώθω ωραία που μιλάω εδώ τουλάχιστον υπάρχει κατανοηση από εσάς που τα περνάτε και πιο έντονα από μένα....
-
support! γτ εδω μεσα εχουμε ολοι τις δυσκολιες μας
-
-
μαι λυση υπαρχει σε ολα αυτα να αντιμετωπισεις τυος φοβους σου στα ισια.ουτε ψυχολογοι(ΕΓΩ ΠΗΓΑ ΣΕΨΥΧΟΛΟΓΟ) ουτε τιποτα τουλαχιστον σε απλες περιπτωσεις.εγω το παλεψα εβγαινα εξω και ζαλιζομουνα και ...τελικα δεν γινοταν τιποτα.με το περασμα του καιρου συνειδητοποιησα οτι εχω μονο αγχος απλο αγχος δεν μπορει να σε σκοτωσει δεν μπορει να σε τρελανει.θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρος μην το παρατας τωρα που ειναι χειροτερο δωσε τη μαχη σου θα βγεις σιγουρα νικητης.
-
Καλησπερα σας.Διαβασα τα μυνηματα σας και τα πιο πολλα συμβαινουν στους ανθρωπους σε μικροτερη κλιμακα και γιαυτο τα προσπερνουν ενω σε εσας εχουν κανει σταση και δεν ξεκινησαν να φυγουν ακομα.Καταρχην δεν μου αρεσει να λεω στον εαυτο μου οτι εχω μια παθηση..το αγχος δεν ειναι παθηση για μενα ειναι μια κατασταση που μπορεις να την λυσεις στο επομενο λεπτο ή να βασανιζεσαι μεχρο το τελος της ζωης σου αλλα παθηση για μενα δεν ειναι.Δεν ειμαστε αρρωστοι παιδια.Απλα ειμαστε ανθρωποι και οι ανθρωποι δυστηχως ευτηχως εχουν νοηση και σκεφτονται΄΄αχ θα παθω το ενα αχ θα παθω το αλλο,φοβαμαι μην πεθανω,φοβαμαι μην πεθανουν οι γονεις μου κτλπ΄΄Ετσι ειναι.Τα ζωα πχ δεν νοιαζονται αμα πεθανουν γιατι δεν ξερουν οτι θα πεθανουν καποια στιγμη γιατι πολυ απλα ΖΟΥΝΕ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ.Αυτο μου χτυπησε καμπανα στην κεφαλα μου.Γιατι τα ζωα ζουνε στην φυση και οι ανθρωποι ζουνε στις πολυκατοικιες.Γιατι ασχολουντε οι ανθρωποι τι σκεφτεται ο ενας για μενα οταν προχωραω στο δρομο ή τι πρεπει να φορεσω για να ειμαι ομορφος ή πρεπει να ειμαι γυμνασμενος,πρεπει να παντρευτω,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΩ ΑΓΧΟΣ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΦΑΡΜΑΚΑ.Τα πρεπει οταν μπαινουν στον ανθρωπο χωρις να τα θελει του δημιουργουνε πολλα προβληματα.Εγω ακομα δεν εχω καταλαβει γιατι βγαινουν τα χαπια ολα αυτα για τους φοβους και το αγχος και την καταθλιψη.Ολα αυτα δεν ειναι τιποτα φυσικο παιδια.Ολα ειναι ενας κυκλος που απλα το νευρο οταν ειναι ΄΄τσιτα΄΄ του ριχνεις την ΄΄μαγικη΄΄ σκονη και ηρεμει αλλα μετα οταν τελειωσει θα ξαναγινει τσιτα το νευρο και θα σου φωναζει οτι δεν θελει να ηρεμει μονο τις ωρες που νομιζεις εσυ αλλα μια για παντα.Μια για παντα δεν θα σε βοηθησουν τα χαπια.Εχεις μπει ηδη στο κυκλο ΄΄πηρα το χαπι μου ειμαι καλα,ωραια,οχι δεν ειναι ωραια,γιατι δεν ειμαι φυσιολογικος??εχω προβλημα,ειμαι δειλος,δεν ειναι σωστο να παιρνω χαπια΄΄Βρισκεις αλλους ομως του κυκλου σου και λενε΄΄και εγω παιρνω χαπια δεν ειναι προβλημα΄΄αλλοι εκει προχωρανε αλλοι λενε ειμαι αποτυχημενος,και ο κυκλος μολις εκλεισε ειχεις αγχος και φοβο γιατι εχεις αγχος και φοβο.Εφτασα το αγχος μου σε επιπεδο που πλεον τα χαπια δεν βοηθανε,γιατι??Γιατι η ριζα που το νευρο το τσιτονε ακομα υπαρχει και τα χαπια δεν διαγραφουν απλα θολωνουν για να μην τα βλεπουμε.
-
Αυτο δεν σας βοηθησε καθολου που λεω,γιατι το ξερετε..το ξερω οτι τα ξερετε ολα αυτα που εγραψα και εσεις αλλα κανουμε τα ιδια λαθη παλι γιαυτο ταιριαζουμε.Εγω πιστευω οτι οι ανθρωπο πρεπει να παψουν να ζουν μεσα στο ψεμα.Τα περισσοτερα προβληματα των ανθρωπων ειναι επειδη δεν βρισκεταισ το φυσικο τους περιβαλλον.Δεν αναπνεουν καθαρο αερα,μπαινουν μεσα σε πολυκαταστηματα και μεγαλα κτηρια με κοσμο που τρεχει αλαφιασμενος που δεν σου δινει σημασια αλλα νομιζεις οτι σου δινει,μονο οταν σου συμβει κατι σου δινει,απλα για να σε δειξει με το δαχτυλο και να σου πει ΄΄κοιτα ενας αδυναμος΄΄Αλλα στην ουσια κανεις στο δρομο δεν σε βλεπει σε εχουν γραμμενο,εισαι εσυ και ο ευτος σου και το αχγος σου και κανετε παρεα μεχρι τελειωσει η μερα και να πω.Μ@Λ@ΚΙΑ παλι δεν εζησα σημερα για αυτους??για μενα??για τον Εαυτο μου??Για ποιον??Εγω βοηθιεμαι πολυ εχοντας καταρχην εναν ΣΤΟΧΟ,χωρις στοχο ο ανθρωπος δεν αξιζει να ζει γιατι απλα θα ζει μονο για να ζει,δικαιωμα του βεβαια,δεν μου αρεσουν τα πρεπει ειπα,ειπα τι κανω εγω.Στοχος,Εγω ξεπερασα τις οποιες φοβιες αγχος,τα ιδια με σας αλλα διαφορετικα αλλα πιο ηπια με το να εχω στοχο να φτιαξω ενα αγροκτημα και να δειξω στον κοσμο σαν και μενα οτι ολα ειναι στο μυαλο μας.Οτι πρεπει να γυρισουμε στο φυσικο μας περιβαλον.Να ερχονται ανρθωποι σαν και μενα και σενα που δεν ειναι αρρωστοι απλα ειναι ανθωποι και ο οργανισμος τους τους φωναζει΄΄ΞΥΠΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ΄΄,Θελω ολοι αυτοι οι ξεχωριστοι ανθρωποι να ερχονται στην φαρμα Μας και με ενα συμβολικο ποσο για να ειναι ζωντανη η φαρμα μας να ξεχασουμε το παρελθον της πολης και να γυρισουμε στο σπιτι μας την φυση,Να ασχοληθουμε με τα ζωα,να ποτισουμε να σπειρουμε να μαζεψουμε φρουτα,να αναψουμε το τζακι,να κατσουμε γυρω απο την φωτια αν αγχωθουμε και να πουμε νομοζω οτι αυτην την στιγμη θα πεθανω,να κανουμε βολτα στην πολη και να δουμε οτι καποιος αλλος ειναι το λαθος και οχι εγω και οτι εγω δεν θελω βοηθεια,πρεπει να βοηθησω τους αλλους.
-
φαρμακα αλλαξες γιατρο δοκιμασες να παρεις καποια δευτερη γνωμη??
στο λεω γιατι εγω μετα απο μαχη 8 μηνων και διαφορες αλλαγες στη θεραπεια πηγα με το ζορι στη αθηνα και με συνοδεια του πατερα μου να δω μια γιατρο και τη δευτερη φορα πηγα μονος και διασκεδασα κιολας....μη σταματησεις να ελπιζεις υπαρχουν πολυ χειροτερα νοσηματα που αντιμετωπιζονται.δεν μπορει εσυ να το βαλεις κατω...
-
Κωστα , ο Μηνας ειναι πολυ ενταξει παιδι . Εχουμε αλλαξει μηνυματα ( ειναι μποντυμπιλντερας κ αυτος ) κ εχει καποια αγχωδη διαταραχη .
-
Macgyver σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια φιλε μου...να'σαι καλα! Οσο για μενα παιδια, δεν εχει αλλαξει κατι οσον αφορα το προβλημα μου...ειμαι στην ιδια κατασταση.Απλα μετα απο 4 χρονια αλλαξα ψυχιατρο γιατι καταλαβα οτι μεσα σε τοσα χρονια το μονο που μου εκανε αυτος ο ανθρωπος ηταν να σηντηρει το προβλημα μου και τπτ περισσοτερο...τωρα εχω αλλαξει και αγωγη και ο θεος βοηθος!
-
Μηνα , την εχω πατησει κ εγω ετσι με ψυχιατρο . Αυτος μου συντηρουσε το προβλημα επι 5 χρονια , κ μεθισε στα xanax. Ευχομαι με τον καινουριο να βρεις την ακρη .
ΥΓ γιατι με λες μαγκαιβερ , ο Αγγελος ειμαι βρε !!
-
βλέπω παιδιά μάλαμα και τυρανονται και με πιάνει το παράπονο τι αμαρτίες πληρώνουμε...βάζω και τον εαυτό μου μέσα......
-
kosto30 Εχεις απολυτο δικιο...και εγω αυτο αναρωτιεμαι,γιατι σε εμενα ρε γαμωτο? Ποιανου αμαρτιες πληρωνω? Δεν εχω πειραξει ουτε μυρμηγκι στη ζωη μου ειλικρινα! Και πριν λιγες μερες που περασα απο επιτροπη απαλαγων για να παρωτο Ι5,καθως δεν μπορω να υπηρετησω στο στρατο...εβλεπα παιδια σαν και μενα,εβλεπα τη λυπη και την απογοητευση ζωγραφισμενη στα προσωπα τους...καταλαβα οτι δεν ειμαι ο μονος και εκει που εχουμε φτασει ειναι λογικο η νεολαια να εχει ψυχολογικα προβληματα στις μερες μας.
-
Τωρα στα δικα μου,οσον αφορα τον καινουργιο ψυχιατρο που πηγα (καθηγητης ψυχιατρικης στο αιγινητειο) και την 100αρα που εσκασα...δεν ειμαι ευχαριστημενος.Οσον αφορα την αγωγη του...ειμαι στα ιδια και χειροτερα επειπεδα,απο κει που το παλευα και πηγαινα καθε μερα γυμναστηριο (μονο αυτη την ασχολια ειχα) τωρα δεν παω ουτε εκει. Ειδικα αυτα τα seroxat, αντι για καλητερα χειροτερα με εκαναν...μου εβγαλαν πιο πολυ αγχος και φοβιες απο πριν,πονοκεφαλους,υπνηλια,� �υξηση ορεξης...εχει ξαναπαρει κανεις αυτο το κωλοφαρμακο? Μ'αρεσει που του λεω γιατρε εχω δοκιμασει 10 και βαλε αντικαταθληπτικα μεσα σε 5 χρονια και δεν εχω δει σημαντικη διαφορα...μηπως πρεπει να δοκιμασουμε κατι διαφορετικο απο τα γνωστα SSRI's? Εκεινος παει και μου ξαναγραφει παλι ιδια κατηγορια αντικαταθληπτικου...στα παπαρια του με λιγα λογια. Συγνωμη κιολας για τα νευρα μου αλλα εχω αγανακτησει...Μηπως υπαρχει πιθανοτητα να εχει συνηθισει ο οργανισμος μου με τα τοσα SSRI's που εχω δοκιμασει ολα αυτα τα χρονια? Να εχω παθει καποιου ειδους ανοσια??
-
νομιζω οτι ο τιτλος αυτου του θεματος ειναι ο πιο σωστος ' η κατασταση πλεον δεν παλεύεται'