Originally Posted by
SpyroKo
Sofaih Ολα αυτα που λες, ΟΛΑ ομως τα ενιωθα και εγω. Αλλα θα δεις και μονη σου πως δεν θα παθεις τιποτα. Εγω ξερω, και να σου πω κατι? Και εγω πιστευα πως η δικια
μου η περιπτωση ηταν διαφορετικη. Και εγω εβλεπα λαοθαλασσες και μου κοβοντουσαν τα ποδια και ελεγα οτι σε μενα θα συμβει το κακο.
Εγω ξερεις τι αισθανομουνα? Ωρες ωρες ενιωθα καποιος να ΣΤΙΒΕΙ την καρδια μου λες και παθαινω καρδιακο επεισοδιο, ενιωθα τους σφυγμους μου μια να βαραγαν τοσο
δυνατα και μια να βαραγαν αργα. Ενιωθα ολο μου το σωμα να μουδιαζει και πονους απο δω και πονους απο κει, και πονους στην πλατη, το κεφαλι μου να μουδιαζει, ενιωθα
να πνιγομουνα, ενιωθα συνεχεια κοντα στην καρδια ολη την ωρα κατι να κουνιεται και να κανει τουκ τουκ, τουκ τουκ, που οσο αστειο και να ακουγεται εμενα μου
κοβοντουσαν τα ποδια, ενιωθα πως μερικες φορες δεν υπαρχει καθολου χτυπος και ηταν σαν να επεφτα στο κενο και μετα στο καπακι να παθαινω κριση πανικου και να
φτανω 150 bpm, ελεγα πως δεν υπαρχει περιπτωση εγω ειμαι τελειωμενος... Αλλα κοιτα ομως που τελικα λεω οχι.. λεω θα το αφησω και ολα καλα θα πανε..
Στην τελικη αμα γινει και τιποτα χεστηκα. Ας γινει. Τον θανατο πλεον δεν θα τον φοβαμαι. Το γεγονος οτι θα πεθανουμε καποια στιγμη δεν μπορουμε να το αλλαξουμε
οποτε μεχρι τοτε απλα χαιρεσαι την ζωη σου. Δεν προκειται να παθεις κατι, εφοσον εχεις κανει τοσες εξετασεις και δεν σου εχουνε βρει κατι τι αγχωνεσαι? Και αυτο το εχω
ξαναπει, για να αναπτυχθει μια ασθενεια στην καρδια θελει πανω απο 10 χρονια. Οποτε τσεκαρεις την καρδια σου μετα απο 10 χρονια και ολα καλα θα πανε.. Αυτα τα αιφνιδια
που λενε ειναι ολα μαλακιες γιατι ποτε δεν ξερεις ο αλλος τι εκανε. Εδω βλεπω ατομα με 10 χρονια χρηση βαριων ναρκωτικων και οχι οτι στεκονται στα ποδια τους αλλα η
καρδια τους ακομα χτυπα. Οποτε καταλαβαινεις ποσο πολλα μπορει να αντεξει μια καρδια. Μην νιωθεις σαν καρδιοπαθης. Να εχεις εμπιστοσυνη στην καρδια σου! Ειναι δυνατη
και υγειεστατη! Στο εχουνε πει και οι γιατροι και στο λεμε και εμεις που εχουμε περασει τις εμπειριες που περνας και μην σου πω χειροτερα. Θα σου ελεγα κιαλλα απο τα
συμπτωματα και τις παρανοιες τις δικιες μου αλλα δεν θελω να σε τρομαξω γιατι ειναι πραγματα που δεν σου εχουν περασει καν απο το μυαλο. Και αυτο το οτι νομιζεις οτι
εισαι διαφορετικη περιπτωση μην αγχωνεσαι, ολοι μας εχουμε περασει τα ιδια και εχουμε σκεφτει ακριβως τα ιδια. Αρρωστοφοβικη μεχρι το κοκκαλο εισαι :P Το θεμα ειναι οπως σου ειπα, να καταλαβεις πως δεν εχεις προβλημα και ουτε καρδιοπαθης εισαι ουτε τιποτα τα παντα ειναι μεσα στο μυαλο σου. Αλλα θελω να μου απαντησεις ειλικρινα. Εχεις κανει χρηση ουσιων? Εστω και κανναβη? Θα σου εξηγησω γιατι ρωταω.