Quote:
Originally posted by NikosD.
Μοναξιά, προσπερνώ τα 10 τουλάχιστον απειλητικά μηνύματα περί επιρροών, φίλων και λοιπόν επιφανών και απλώς σε ενημερώνω ότι τα μηνύματα που αφορούσαν παραβίαση προσωπικών δεδομένων, έχουν τροποποιηθεί/διαγραφεί.
Από κει και πέρα, δεν υπάρχει και δεν πρόκειται να υπάρξει διαχείρηση 24ώρες το 24ωρο. Τα προβλήματα διευθετούνται το συντομότερο δυνατό αλλά στο μέτρο του εφικτού, το οποίο πρακτικά σημαίνει, εντός 24ωρου (χωρίς κι αυτό να αποτελεί κανόνα. Αν αποτελούσε, θα το έβρισκες γραμμένο στους όρους χρήσης)
Ολοι όσοι εγγράφονται εδώ καλούνται καταρχάς να διαβάσουν τους όρους χρήσης. Παράλληλα, οφείλουν να γνωρίζουν (κι αυτό είναι προσωπική ευθύνη του καθενός) ότι ένα φόρουμ ψυχολογίας, έχει όλους τους κινδύνους που έχει κάθε φόρουμ του διαδικτύου και μερικούς ακόμη επιπλέον.
Με βάση τα παραπάνω, ο κάθε ενήλικας μπορεί να αποφασίσει αν θέλει να αποχωρήσει, αν θέλει να παραμείνει, αν θέλει να εκτεθεί και σε ποιον βαθμό.
Μιλάμε έχω τρομοκρατηθεί..Συγνώμη..Επε ιδή είχα μια φαντασιοπληξία για έναν πρώην γκόμενό μου θα πρέπει να βγω σε συνάντηση με εσένα για να μου αποδείξεις ότι δεν είσαι ο Τάσος;;Ζήτησα ταπεινά συγνώμη για το λάθος μου που καθόλου σου εγγυώμαι δεν ήταν εκδικητικό και δεν περίμενα από ένα U2u που σου ζητούσα έστω και μες στην φαντασιοπληξία μου να μου απαντήσεις αν είσαι ο πρώην Τάσος να βγεις και να απειλείς ότι κάποιοι στο σάιτ διαρρέουν πληροφορίες για εσένα.Ποιός να το κάνει;;Μήπως εσύ παραείσαι καχύποπτος;;Ποιός χέστηκε για έναν Τάσο ή με ποιόν τρόπο θα μπορούσαν αν βρουν το πραγματικό σου όνομα;;Ειλικρινά λυπάμαι για τις απειλές και παρουσιάστηκες μέσα στο σάιτ ως Οριακός με ραμολί ψυχίατρο και όχι ως επιφανής ψυχολόγος που λες τώρα...Αγαπητέ μου μάς δουλεύεις;;;Τώρα είδα το μήνυμα και έβρασα.....Δεν έχω οριακή διαταραχή αλλά στοιχεία της...Η εμμονή μου με τον πρώην είναι ίσως θέμα της νεύρωσής μου.........Ολόκληρα μηνυματα για μια ανόητη ερώτηση..Λυπάμαι ειλικρινά και επίσης απογοητεύτηκα που μου το έπαιξες οριακός και έπειτα δηλώνεις εδώ επιφανής ψυχολόγος....Δεν θα ερχόμουν ποτέ στο ιατρείο σου...και δεν με έκανες να δω πόσο καλός είναι ο κόσμος αλλά πόσο μπερδεμένος..Ευχαριστώ....