Φοβάμαι που ότι θα τον δω να φεύγει...
Printable View
Φοβάμαι που ότι θα τον δω να φεύγει...
Πολυ φοβαμαι οτι για το επομενο διμηνο θα ειμαι αγκαλια με τα μυξομαντηλα..
http://www.pic4ever.com/images/4fvgdaq_th.gif
Φοβάμαι τον εαυτό μου... Φοβάμαι ότι θα μετανιώσω... Ανησυχώ μην πάθει κάτι κακό ο πατέρας μου γιατί δν τον είδα καλά σήμερα... Ανησυχώ ότι θα χάσω...
Φοβαμαι να ζησω
Φοβάμαι μην εξελιχθεί η ζωή μου άσχημα...
Φοβάμαι να αφεθώ και να χαρώ..Φοβάμαι μην γίνει κάτι κακό στο μέλλον που θα το έχω προβλέψει κ τα βάλω με τον εαυτό μου..
Φοβαμαι πως δεν θα γινω ποτε καλα και δεν θα μπορεσω ποτε να χαρω τη ζωη μου, αλλα θα ειμαι καταδικασμενη να περιφερομαι σαν ζομπι
[QUOTE=Diana1982;475344]Γι αυτό μην φοβάσαι....γιατί ό,τι φοβάσαι,αυτό και έλκεις....
Πολυ σωστο Ντιανα , ετσι ειναι .
Φοβάμαι ότι θα τα πάρω άσχημα κ θα διαολοστείλω όλη την οικογένεια!! Ενοχικούς, ναρκισιστές, κομπλεξικούς...Πως εξηγούν το αυτονόητα δηλαδή οτι ενοχλούν σε κάποιους που κοιτάνε μόνο την πάρτη τους?
Ανησυχώ για την εικόνα μου..πως φαίνομαι στους άλλους...φοβάμαι μην δν τα καταφέρω σε αυτά που έχω αναλάβει! Ανησυχώ μην πάει κάτι ανάποδα..
Φοβάμαι ότι πάλι σαμποτέρω τον εαυτό μου...ανησυχώ μην επαναληφθεί το ίδιο μοτίβο κ φανώ χαζή! Φοβάμαι ότι θα εκτεθώ ανεπανόρθωτα...φοβάμαι μην κάποιοι με έχουν πάρει με κακό μάτι κ θα αρχίσουν τα προβλήματα..ανησυχώ πως δεν θα μείνω ακέραια κ δυνατή.
Φοβάμαι ότι έχω δώσει πολλά λεφτά σε έναν μάστορα για να μου κάνει ανακαίνιση σπιτιού και το αποτέλεσμα δεν θα είναι αντάξιο των προσδοκιών μου..
Φοβάμαι γενικώς...