λοιπον, οργανωσου με το μωρο με μπειμπισιτιγκ και κανονισε να πατε ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ! να ζησετε σαν ζευγαρι. τα μωρα ειναι καλα, αλλα κανουν κακο στην ερωτικη σχεση.
να τον παιρνεις να φευγετε, να θυμηθει την γυναικα που εχει, οχι την μανα του παιδιου.
Printable View
Πείτε μας και πως λειτουργεί το gps μπας και βρούμε κι εμείς καμιάν άκρη
Καλη μου marian_m εγω ειμαι πράκτορας το ειχα βρει αυτο κι εγω στο Ίντερνετ.
Γλυκιά μου φίλη κοπελα93 δεν ξερω αν με απατά κι αυτο προσπαθώ να ανακάλυψε.οταν βρω αποδεικτικά στοιχεία οτι γίνεται θα χωρίσω.απλα οταν εχεις ενα παιδί και αγαπάς τον αλλο το φτάνεις ως τα άκρα.σεν μπορω να χωρίσω επειδή παει κρυφά θεσνικη και νομιζω πως με απατά!ελπιζω να καταλαβαίνεις τι εννοώ
Χαχαχαχα είστε φοβεροι!!marian_m οτι θες κορίτσι μου μπορεις να με χρεώσεις αν ειμαι να ανακαλύψουμε τι γίνεται πλερωνω οσο οσο!!!χαχα
Sandra , για να φτασεις στο σημειο να ψαχνεις μεσω gps να δεις που παει προφανως κατι σε εκανε να υποψιαζεσαι . Αρα δεν του εχεις εμπιστοσυνη , αυτο απο μονο του ειναι ενας καλος λογος για να κανεις μια ειλικρινη συζητηση μαζι του .
Δεν καταλαβαινω γιατι σε ενοχλει τοσο η πιθανοτητα να εχει γκομενα και οχι το γεγονος οτι σου κρυβει τις δραστηριοτητες του .
τα ταξίδια τα βαριέται έτσι λεει τουλάχιστον λεει οτι ναγαπαρι αλλα δεν προσπαθεί για τιποτα καλύτερο.
Και φυσικά με ενοχλεί οτι μου λεει ψέματα αλλα απο οταν τον γνώρισα ήταν λιγο ψεύταρος.και δεν τον ειχα ποτε εμπιστοσύνη.θα μου πείτε γιατι τον πήρες τότε;γιατι τον αγαπούσα και τον αγαπάω.απλα κουράστηκα μα την κοροϊδία αν με απατά και ειδικά με ιερόδουλες ε εντάξει αυτο παει πολύ!!και μια γκομενα να ταν παλι πολύ παει!!αλλα με τατανες ειναι αρρώστια!!!οποτε θελω να το ξερω και να του ζητήσω το λόγο που τον οδήγησε να το κανει
Το ξερεις ηδη . Απο την στιγμη που λες οτι πηγαινει μια φορα την εβδομαδα σε μια συγκεκριμενη διευθυνση και δεν ειναι κατι που εγινε μια φορα , εχεις γερο πατημα για να του μιλησεις.
Α , αν θες πες μου ποιο προγραμμα εντοπισμου χρησιμοποιησες γιατι με ενδιαφερει.
Μήπως τελικά διαφημίζουμε τα μπουρδέλα της περιοχής;
Λέω τώρα εγώ!
Ξέρεις Σάντρα αν μια γυναίκα παίξει το παιχνίδι λίγο έξυπνα και όχι καταπιεστικά μπορεί να μάθει τα πάντα για έναν άντρα μπορεί να ανακαλύψει τον πραγματικό του εαυτό απλά πρέπει να επιλέξεις το σωστό ταίμινγκ. Σωστό ταίμινγκ δεν είναι ο καναπές και έλα να συζητήσουμε. Δεν θα σου πει τίποτα δεν θα του βγάλεις κάτι. Σωστό ταίμινγκ είναι να τα μάθεις στο κρεβάτι. Πιάστον ένα βράδυ στο κρεβάτι κάνε ένα έξυπνο παιχνίδι να του ανεβάσεις τη τεστοστερόνη στα κόκκινα και θα σου τα πει όλα αρκεί να του ζητήσεις να σου τα πει με σωστό τρόπο.
Α και να σβύνεις το History... Μην τυχόν μπει εδώ μέσα και ανακαλύψει τα πάντα.... :cool: