Quote:
Originally Posted by
ΜΑΡΙΑΝΝΑ3
Ναι μπορείς να κάνεις και ψυχοθεραπεία μέσο skype αν αυτό σου φαίνεται ποιο προσιτό, στο να μπορέσεις να ανοιχθείς και μη φοβάσαι τον εαυτό σου για τις σκέψεις σου, η ψυχολόγος ξέρει πότε η σκέψεις προσπαθούν να γίνουν πράξεις, το ότι αυτήν την στιγμή που μιλάμε έχεις πράξει προς το εαυτό σου, δεν σημαίνει ότι είσαι ακραίως σε όλα, έτσι δεν είναι;
Εκτός αν το βλέπεις διαφορετικά;
Ακραίος όχι δεν είμαι
Quote:
Όταν έλεγα ότι μάλλον δεν έχεις κάνει πράξη την φαντασία σου, είχα διαβάσει το κείμενο σου, όπου έλεγες ότι πήγες στο εξωτερικό γιαυτό το λόγο, αλλά βρήκες γυναίκες επαγγελματίες και δεν έπαιρνες την ικανοποιήσει που ήθελες, γιατί δεν το αισθανόσουν, άρα κατάλαβα ότι δεν έχεις βρει γυναίκα ακόμα που να έχει αυτόν τον οίστρο, συγχώρεσε με αν κατάλαβα λάθος.
Καλά κατάλαβες
Quote:
Θέλω να σε ρωτήσω το εξής, ψάχνεις την αγάπη και την ευχαρίστηση του να έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου να σε αγαπάει, αν για παράδειγμα έβρισκες αυτή την σχέση και κάποια στιγμή σε ένα τσακωμό αυτήν σε χαστούκιζε πως θα αισθανόσουν;
Θα σου άρεσε ή θα είχες εκνευριστεί;
Δηλαδή αυτήν την φαντασίωση την έχεις μόνο στο σεξουαλικό κομμάτι ή σου αρέσει γενικά η αυτοτιμωρία;
Δεν εκνευρίζομαι με τις γυναίκες. Αν έχω δίκιο θα υπερασπιστώ το δίκιο μου και θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου να της αποδείξω ότι έχει λάθος γιατί δεν μου αρέσει να χάνω. Αν από την άλλη έχει εκείνη δίκιο και μου το αποδείξει θα το παραδεχθώ ότι έχει δίκιο. Αν με χαστούκιζε πιστεύω θα ήμουν απαθής δεν θα της έλεγα τίποτα. Δεν θα μου άρεσε όμως.
Quote:
Απλά προσπαθώ να καταλάβω αν έχεις διαχωρίσει μέσα στο μυαλό σου και εσύ κάποια πράγματα, γιατί ναι μεν θεωρώ ότι έχεις μία πάθηση, αλλά από την άλλη δεν ξέρω αν είναι απλή φαντασίωση και όπως είπαν και διάφορα μέλη του φόρουμ, ότι στο σεξουαλικό κομμάτι τα πάντα επιτρέπονται αρκεί να μην είναι κάποιο βίτσιο που μπορεί να βλάψει ένα παιδί ή γενικά κάποιον άνθρωπο.
Θεωρώ πως τα έχω διαχωρίσει.Και σίγουρα το φετιχ μου βλάπτει αποκλειστικά και μόνο εμένα και όχι τους γύρω μου και τη κοινωνία.
Quote:
Εγώ πάντως και αυτή την στιγμή που σου μιλάω, αισθάνομαι ότι έχω δύο εαυτούς, αισθάνομαι σαν διχασμένη προσωπικότητα, λειτουργώ για παράδειγμα έντονα υποσυνείδητα και εφόσον το έχω καταλάβει, μάλλον το βλέπω με τις πράξεις, προσπαθώ να το μεταφέρω και λειτουργώ περισσότερο με το συνειδητό μου κομμάτι, γιατί κουράζομαι να κάνω πράγματα ή ακόμα και να απαντάω σε κάποιον με ειρωνεία και να το συνειδητοποιώ μετά, ως προς την αντίληψη των πραγμάτων.
Άρα αυτό συνεπάγεται ότι με βοηθάει η αντίληψη του προβλήματος μου και γιατί οδηγήθηκα στην ψύχωση και δημιούργησα δύο παράλληλους κόσμους.
Με άλλα λόγια ο εγκέφαλος δεν χωρίζεται στα δύο, αλλά μπορεί να λειτουργήσει με πολλούς τρόπους, το ξέρω έτσι αισθάνεσαι, αλλά πρέπει να περάσεις την συνειδητοποίηση πλέον και αφού υποφέρεις και αυτή σου η φαντασίωση δεν σε καλύπτει, πρέπει να ζητήσεις βοήθεια, ή να προσπαθήσεις έστω μέσα από την δική σου παρατήρηση να βρεις την πηγή του προβλήματος, αν και θα σου έλεγα είναι πολύ δύσκολο.
Ίσως πραγματικά έβαλες τις φαντασιώσεις και μάλλον σε ποιο νεαρή ηλικία και την ικανοποίηση πάνω από όλα, γιατί για να αποφασίσεις να κάνεις αυτό το ταξίδι σημαίνει ότι τόλμησες και άφησες τα πάντα πίσω σου, δεν ξέρω αν είχες κάποια δουλειά, ή αν γενικώς στο οικονομικό κομμάτι έχεις μία καλή ζωή, αλλά μου δείχνεις άνθρωπο που τα έχει λυμένα και γιαυτό και βυθίστηκες μέσα σε αυτό.
Ένα τριήμερο ταξίδι ήταν δεν έκατσα για πάντα εκεί. Δεν ξέρω αν διαβάζει κανάς ψυχολόγος το νήμα αλλά υπάρχει μια στατιστική που λέει πως στη κανονική τους ζωή οι subs είναι έτσι είναι αλλιώς και ανήκω σε αυτή τη στατιστική. Δηλαδή έχω τη καριέρα μου συναναστρέφομαι με ανθρώπους κάνω τις γυναίκες να περνάνε ευχάριστα τις κάνω να γελάνε ξέρεις δηλαδή τις έλκω και δεν είναι η εμφάνιση μου γιατί δεν είμαι ουτε ο Κλούνει ούτε ο Πιττ απλά τους δίνω αυτό που θέλουν να νιώθουν καλά όταν βρίσκονται με κάποιον. Εγώ δεν είμαι καλά μέσα μου πολύ βαθιά μέσα μου γιατί έχω τη δύναμη να το κρύψω και να μην το βγάλω προς τα έξω...
Θα θέσω ένα δίλημμα που υποθέτω ότι αν ήμουν σε μια συνεδρία ο ψυχολόγος θα μου το έθετε. Δεν ξέρω τι συμπεράσματα θα έβγαζε από αυτό αλλά είμαι απόλυτα βέβαιος ότι θα μου το έθετε.
Αν μου δινόταν η επιλογή ανάμεσα στο να ζήσεις μια ζωή με φυσιολογικό έρωτα ή η μια ζωή όπου θα βρισκόταν κάποια που πραγματικά θα ηδονιζόταν με το πόνο που θα σου προσέφερε τι θα προτιμούσες από τα 2;
Θα του έλεγα το πρώτο αυτόν που πραγματικά αγαπάς και σ' αγαπάει. Θα μου πεις μια Mistress δεν μπορεί να σε αγαπήσει; Όχι ποτέ το μόνο που αγαπάει είναι ο εαυτός της... Αυτές που υπάρχουν όσες υπάρχουν και είναι πραγματικές και αυτές έχουν ψυχολογικά, έχουν απωθημένα απέναντι στους άνδρες τα οποία τα βγάζουν προκαλώντας πόνο. Εκφράζουν το μίσος που πηγάζει για τους άντρες μέσα από το πόνο που τους προκαλούν.
Οπότε αγαπητέ ψυχολόγε καταλαβαίνεις πως δεν θα πάρω.... Θα προτιμούσα να κάνω delete τα πάντα να βρω κάποια που να με αγαπάει και να την αγαπώ...