Originally Posted by
giorgos panou
κοπελια!! ολο αυτό που περνας!ολες αυτές οι σκεψεις που σε τυρανανε από μια πλευρα είναι θετικο γτ. πολύ απλα στα αλλα περνας μια χαρα, εισαι μια χαρα αφου δλδη στςεναχοριεσαι με περιτα πραματα!
από το κειμενοσου δειχνεις για κοπελιτσα με πολύ ευαισθητο χαρακτήρα! πρεπει να εχεις καλη καρδια, να εισαι στοργικο ατομο κι γενικα να μην εχεις "κακια"ζηλια κι φθονο, απλα να ζητας να "ζηλευεις" αλλα με ομορφο κι αθωο τροπο. ετσι λοιπον σε εχω για καλο κοριτσι κι με ηθικες αξιες.
προσωπικα δεν είμαι δάσκαλος ηθικης! -μονο αυτό δεν είμαι- αλλα θα σου ελεγα δυο-τρια πραματα, από μεριας μου καλο είναι να αποφυγεις να "τα ρηξεις" σε καποιο αγορι!! οσο κι να τον γουστάρεις, οποιες κι αν είναι οι συνθηκες!! καλο θα είναι απλα να τον κοιτάξεις, να του χαμογελασεις με πλαινο μορφασμο κι να τον αφησεις αυτόν να κανει παιχνιδι!!! να αποφευγεις εσυ να αρχιζεις την κουβεντα!! ο ανδρας πρεπει!! αυτος είναι ο κυνηγος!! αν αλλαξεις τους ρολους κι κακο ονομα θα σου βγει κι οσο καλο παιδι κι να είναι, οσο εκτιμηση κι να σου εχει θα την χασει!! βλέπεις είναι υποσηνιδιτες οι κακες σκεψεις για μια κοπελα που την πεφτει!! ασε να το κανουν άλλες αυτό!! εσυ συνεχιζε ετσι, κι θα βρεις τον πριγκιπασου!! κατι μου λεει ότι αξίζεις να βρεις καποιον πολύ σωστο, καποιον με ανταξια συναισθηματα!! με σοβαρες αρχες κι να σε αγαπησει! κι να αργησει λιγάκι μην τρελενεσαι!!
κι τελος, να ξερεις ότι οι ανδρες, προτιμανε ένα ομορφο κορμι παρα μοναχα ομορφο προσωπο!! βεβαια όλα καλα είναι, αλλα στην ηλικιασου το κορμι μετραει πολύ!! ετσι λοιπον κοιτα να το προσεχεις, να αθλησαι,να τρως σωστα,γενικα να το προσεχεις!! όπως κι να φορας εσώρουχα που δεν θα σου κανουν ζημιες!! να ασχοληθείς με το κορμακισου κι να προσπαθεις να το τονιζεις με ντεκολντε κι με φουστες, εξαλου ερχετε κι καλοκαιρι!! αρα?? αν είναι το ατουσου αυτό κι τονιζεις το σωμασου θα δεις πως θα σε κυνηγάνε!! δεν θα σε αφηνουν σε ησυχια!! όμως με μετρο, μην πεταξεις εξω το στηθως σου, ουτε να δειχνεις τα παντα, αξιοπρεπεια!! πανω από όλα!! να δειχνεις ότι ναι, εχεις κορμι ομορφο, ότι ναι!! το σεξ μαζισου θα είναι υπεροχο αλλα όχι να υπερβαλεις!!! κι μην εχεις διπλασου φιλες πονηρες! αλλα ουτε κι να πικρενεσαι με απλα σχολια, ειδικα των αγοριων, να ξερεις ότι πεταμε κουβέντες που ουτε καν τις σκεφτόμαστε!!προσωπικα ειχα πει μικρος τοσες βλακείες!! ειχα πικρανει κοριτσακια που ειχαν καλο σκοπο ,κι που μετα καταλαβα ποσο βλακας ειμουν ,αλλα σου πα!! τα λεμε χωρις να το ενοουμε!! ετσι, τα πεταμε, για αυτό μην πικρενεσαι ρε κοριτσακιμου!!