Originally posted by pennyva
αγαπητε krino, καταρχην η liberchild μας εγραψε οτι δεν του ειπε κατι παρομοιο με αυτο που προτεινα, αλλα οτι λυπαται που θυσιαζει τη φιλια και καλυτερα να κοψουν επαφη, εχοντας ηδη βγαλει το συμπερασμα οτι προκειται για αλλο ενα πεινασμενο καμακι. δεν καταλαβα απο που προεκυψε αυτο. επειδη οταν την ειδε απο κοντα διαπιστωσε οτι τον ελκυει και ερωτικα?
απο αυτο......
Quote:
Originally posted by liberchild
, οτι θα μπορούσε αν δεν είχα σχέση να με ερωτευτεί, οτι του έχω καρφωθεί στο μυαλό, και ό,τι άλλη μπαρούφα συνήθως λένε οι άντρες για να συγκινήσουν.
που το κακο σε αυτο και τι νοημα ειχε να τον βαλει σε συνομιλια με τη σχεση της; μηπως για να τον \"ξεμπροστιασει\" και ταυτοχρονα να δειξει στη σχεση της \"κοιτα τι ξεκαθαρη που ειμαι εγω και τι ατιμος που ειναι ο αλλος\"? (με δεδομενο παντα οτι δεν της αρεσε)
δεν ειναι αναγκη να συμβει ακριβως αυτο.
Το προβλημα δεν καταλαβαινω που ειναι να μπει και η σχεση της στην συζητηση.
Εσυ λες τι νοημα ειχε να τον βαλει στην συζητηση,
εγω αντιστρεφω το ερωτημα και σε ρωταω ευθεως που ειναι το προβλημα να ΜΗΝ το βαλει.
Αλλωστε δεν ηταν κατι κρυφο οπως περιγραφει η liberchild, νομιζω οτι το να τον βαλει σε μια κουβεντα θα ηταν το αναμενομενο μιας και το ηξερε ο τυπος.
Διαφωνεις???
αν δηλαδη τα πραγματα ηταν αντιθετα, αν δηλαδη η liberchild οταν τον εβλεπε της αρεσε ερωτικα τι θα γινοταν? θα ελεγε \"α εδω υπογραψαμε συμφωνητικο φιλιας, οποτε ας καταπνιξω την ερωτικη μου επιθυμια\" η θα ελεγε \"ας το πω μηπως και ειναι αμοιβαια τα αισθηματα\"?
αν της αρεσε ο τυπος για ενα πηδημα, προφανως θα το εκανε μαζι του.
Αν της αερεσε και συναισθηματικα, θα διελυε την σχεση της και θα εκανε μαζι του και σχεση.
Δεν βλεπω το μπλεξιμο καπου, εμενα μου φαινονται πολυ απλα ολα.
μα μια γνωριμια μεσω διαδικτυου ηταν, πως ειναι δυνατον να προκαθορισεις την πορεια της οταν γνωριστουν απο κοντα?
αν θες να την προκαθορισεις ειναι δικαιωμα σου, οπως και δικαιωμα σου ειναι να το αφησεις φλου.
Η δεν εχεις τετοιο δικαιωμα, ενεκα ιντερνετ???
νεο κολπο ειναι αυτο??
εξαλλου η liberchild του ειχε πει οτι εχει ανοιχτη σχεση, οτι ο φιλος της δεν θα ειχε προβλημα να βρεθει ερωτικα μαζι του αν της αρεσε, οποτε γιατι ηταν τοσο τρομερο που ο ανθρωπος εξεφρασε αυτο που ενιωσε?
γιατι μαλλον δεν ηταν μονο το ερωτικο η μαλλον το πηδηματικο να το πω ετσι, αλλα επαιζε και συναισθηματικο στην ολη υποθεση.
Εκει ξερεις ειναι αλλιως.
Το πηδημα οταν ειναι μονο αυτο περνας καλα 2-3 ωρες το ευχαριστιεσαι και τελος.
Οταν παιζει συναισθημα τα πραγματα ειναι τελειως διαφορετικα.....
Συμφωνεις η οχι???