Originally Posted by
IVAN
Αγαπητή φίλη καλημέρα .. δεν είχα σκοπό να στείλω κανένα μήνυμα γιατί δεν ξέρω αν έχω τελικά κάτι να πω, στην τελική και ποιος είμαι γω μα, νομίζω πως κάνεις ένα πολύ σοβαρό λάθος και το ξέρεις πολύ καλά κι εσύ.
ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΗ…….
Αισθάνεσαι πως εσύ το προκάλεσες αυτό..κι αυτό συμβαίνει γιατί το σοκ σου ήταν τόσο μεγάλο που δεν μπορείς να σκεφτείς λογικά
ΜΗΝ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΕΝΟΧΗ ΛΟΙΠΟΝ… ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ, ΟΥΤΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.
Επειδή πολλοί άνθρωποι, κι εσύ είσαι μέσα σ΄αυτούς νομίζω, έχουν σκηνοθετική μνήμη και σκέψη… πάνω στο μεγάλο άγχος και στρες που νιώθεις φαντάζεσαι ότι, χωρίς τη θέληση σου βέβαια, όλο αυτό προχωράει και από επιθυμία (του πεθερούς σου) γίνεται γεγονός.
Ε ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ…. ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ
Από την άλλη μέσα σε όλα τα προβλήματα που μπορεί να χει μια οικογένεια που αναγκάζεται να ξενιτευτεί για να μπορέσει να ζήσει σου προέκυψε κι αυτό..
ΔΕ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ.. ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΘΥΜΩΣΕΙ ΦΤΑΙΣ..
Μπορεί εκεί που είσαι να μην έχεις κανέναν να εμπιστευτείς, κανέναν να στηριχτείς θα αρχίζεις να αισθάνεσαι μόνη .. ο φόβος που μπορεί να νιώθεις επειδή νομίζεις ότι κάποια στιγμή θα αποκαλυφθούν όλα, θα γίνετε μεγαλύτερος..
ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΣΟΥ…
Μπορεί να νιώθεις ότι ο κόσμος όλος καρτέρευε, ο κόσμος σου.. μα δεν το προκάλεσες εσύ, είσαι το θύμα σ΄αυτήν την ‘’καταστροφή’’… νιώθεις όλο το βάρος από τα ερείπια πάνω σου και φοβάσαι να μιλήσεις επειδή νιώθεις ότι, όχι μόνο δε θα βρεις βοήθεια άλλα θα σου χρεώσουν και την ‘’καταστροφή’’..
ΟΜΩΣ ΣΚΕΨΟΥ ΑΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ‘’ΠΕΘΑΝΕΙΣ’’
Μπορεί να έχω κάνει λάθος σε όλα(το πιο πιθανό) δεν μπορώ να σου πω τι να κάνεις ούτε συμβουλή μπορώ να σου δώσω.. κι παραπάνω που το έκανα ήταν γιατί νομίζω πως βοηθώ (αν το κάνω) έναν άνθρωπο που πνίγεται σε μια φουρτούνα.
Ελπίζω άλλοι φίλοι να σε βοήθησαν και να σε βοηθήσουν περισσότερο.