καλη φαση! και γενικα καλη φαση!
Printable View
μα, αυτη η δουλεια ειναι καλη;;εμενα μ αρεσει..απλα...θα ειναι καλη;;δηλαδη με 750 ευρω το μηνα;;;πως;;παλευεται η οχι; αυτο θελω να μου εξηγησετε...
Πρώτο και καλύτερο θα σου πρότεινα να πεις ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ για την προσπάθεια που έκανες.. γιατί ζορίστηκες και πιέστηκες αρκετά! Ανεξαρτήτου του αποτελέσματος..
Να δώσεις χρόνο στον εαυτό σου να χαλαρώσει και να ξεκουραστεί.. και με καθαρό μυαλό θα βρεις σίγουρα την απάντηση για το δρόμο που θα ακολουθήσεις στην πορεία!
Δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα και κανέναν.. πέρα απ τον ίδιο σου τον εαυτό & τις σκέψεις σου!
Νωρίς δεν είναι να συμβιβάζεσαι από τα 18 σου? Και δεν εννοώ τα λεφτά, τα οποία είναι μια χαρά, αλλά το να μην προσπαθείς καν για το καλύτερο. Και τώρα μπορεί να βγουν πολλοί και να πουν ότι ι πανελλήνιες δεν καθορίζουν τη ζωή και τα λοιπά και τα λοιπά. Θα συμφωνήσω και εγώ μαζί τους για παιδιά που κηνύγησαν την τρέλα τους, είχαν μία κλίση και καψούρα και προτίμησαν να αφιερωθούν εκεί παρά να σπουδάσουν. Εσύ όμως νωρίς δεν είναι να συμβιβαστείς με μία δουλειά χωρίς δημιουργικότητα από τα 18 σου??
μαλιστα σε ευχαριστω πολυ φιλε...αν μπορεις απαντησε και στο αλλο παρακατω που θα γραψω..ευχαριστω πολυ
συμφωνω μαζι σου...αλλα ξερεις κατι;;μερικοι λενε, α αυτος δεν εγραψε πανελληνιες δεν ειναι καλος δε θα προκοψει στη ζωη του και ολα αυτα..κι αυτα με φοβιζουν...δηλαδη φοβαμαι για το μελλον..τι θα κανω και τα λοιπα...δηλαδη αν δεν βγαλω καποια σχολη ειμαι αποτυχημενος;;;πρεπει ντε και καλα να παω να σπουδασω;;;αλλιως ειμαι εντελως αχρηστος για την κοινωνια;;;αυτο με φοβιζει πολυ...
Ο μεγαλύτερος πωλητής του κόσμου που πήρε και βραβείο Γκίνες για τις πωλήσεις του.. διάβαζα στο βιβλίο του που έλεγε..
ότι μέχρι τα 35 μου δεν είχα καταφέρει τίποτα.. ένιωθα ο πιο αποτυχημένος άνθρωπος στον πλανήτη γιατί δεν είχα να πάρω ένα μπουκάλι γάλα στο παιδί μου
και στην ανάγκη μου κατέλληξα να δουλέψω χωρίς μισθό και μόνο με τα bonus των πωλήσεων σε μια εταιρία αυτοκινήτων χωρίς να χω σπουδάσει τίποτα
και χωρίς να χω τελειώσει καλά καλά το σχολείο.. και απο κει άλλαξε όλη μου η ζωή!
Καταλλήγει στο συμπέρασμα.. και λέει.. αν εγώ που ένιωθα και πίστευα πραγματικά μέσα μου πως ήμουνα ο πιο ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ άνθρωπος σε όλο το κόσμο μέχρι τα 35 μου.. και τελικά τα κατάφερα.. τότε οποιοσδήποτε μπορεί να τα καταφέρει!
Στην πορεία καταλλήγει ότι ο μεγαλύτερος του φόβος ήταν η αρνητική κριτική των γονιών του αλλά και της κοινωνίας.. που συνεχώς τον αποπροσανατόλιζε απ τους στόχους και τα όνειρα του!
πφφφ....ενταξει...εγινε αυτο./...σε εναν...μπορειτε να μου πειτε εγω τι να κανω αν δεν περασω καπου;;να ξαναδωσω;;;πρεπει να σπουδασω;;;τι να κανω;;τι;;; θα με ταιζουν οι γονεις μου μεχρι τα 50; μεχρι ποτε θα με ταιζουν;;;;;
Δυστυχώς εδω έχουμε την επιλογή να μας ταϊζουν οι γονείς..
Σε κάποιες χώρες στο εξωτερικό οι γονείς πετάνε τους νέους με το που κλείσουν τα 18 στο δρόμο.. και τους λένε "βρες μόνο σου το δρόμο σου για να πατήσεις πλέον στα πόδια σου!
Επιτέλους φέρσου σαν άντρας.. και πάρε την ζωή στα χέρια σου.. και μην φαίρεσαι σαν κλαψιάρικο παιδί που περιμένει τις λύσεις απ τους άλλους!
δε με βοηθατε...εγω εγραψα αυτο το θεμα για βοηθεια.....δηλαδη οταν βγουν τ αποτελεσματα και δεν εχω περασει, τι να αρχισω να κανω;;;πειτε μου...
καταρχην ηρεμησαι,δεν βοηθαει ο πανικος...το πως θα αντιδρασουν οι γωνεις σου,δεν μπορει να στο απαντησει καποιος εδω μεσα μιας και δεν τους γνωριζουμε,παντως το να σε πεταξουν απο το σπιτι το αποκλειω...επειτα εντοπησαι ενα στοχο και προσανατολησου στο πως θα τον πετυχεις...ειπες θελεις να περασεις πληροφορικη,ωραια λοιπον βαλε τα δυνατα σου,για σενα ομως,επειδη το γουσταρεις και αν δεν τα καταφερεις φετος ξαναδωσαι του χρονου,ενω παραλληλα μπορεις να δουλεψεις και στο παρκινγκ,πραγμα που θα σε κανει να νιωσεις καλυτερα με τον εαυτο σου
Επίσης λένε.. ότι ένας άνθρωπος που δεν ξέρει στην θεωρία τί θέλει να κάνει.. το ιδανικό είναι να προχωρήσει σε πράξεις.. να δοκιμάσει πολλά πράγματα, όπως είπε και ο Ντιμ "να δουλέψεις σε πάρκινγκ" επίσης σαν σερβιτόρος, σε σουβλατζίδικο, να πας σε κάποιο νησί να εργαστείς για καλοκαιρινή σεζόν ώστε να βγάλεις το χαρτζιλίκι σου.. επίσης μπορείς να ξαναδώσεις εξετάσεις.. αν οχι στη συγκεκριμένη ειδικότητα μπορείς να δοκιμάσεις κάποια άλλη κατεύθυνση.. οπότε μέσα απ την διαδικασία να δοκιμάσεις πολλά διαφορετικά πράγματα.. σίγουρα θα καταλλήξεις αργά ή γρήγορα στο τι σου ταιριάζει εσένα περισσότερο!
Μα σε νοιαζει πολύ για τους αλλους.. Γιατι θελεις να περασεις στις πανελλήνιες; Για τους γονεις σου και για την κοινωνια;
Θα παρεις από εκει την εγκριση και θα συνεχισεις την ζωη σου; Όχι! 'Η γραφεις καλα για σενα ή για κανεναν άλλο..
Αν εσυ δεν εχεις πρόβλημα να μην βγαλεις το πανεπιστημιο και απλα να δουλεψεις και να τα εχεις καλα με αυτό.. Ε τοτε καντο!
Οι γονεις σου δεν θα είναι μια ζωη διπλα σου όπως επισης και ο υπολοιπος κοσμος..δεν ασχολειται μαζι σου!
παιδια διαβασα ολα οσα μου ειπατε. Εξ' αρχης να σας ευχαριστησω που ασχολειστε με το θεμα μου και να σας πω τα εξης: με νοιαζει νομιζετε τι θα πουν οι αλλοι ή οι γονεις μου; δε με νοιαζει καθολου...απλα ειμαι σε πεαρχια και ξερετε...μ λεει ο πατερας μου αν δεν περασεις θα με ντροπιασεις και κατι τετοια..και το τι θα λενε οι αλλοι στο χωριο ισως να μην μου ακουγεται καλο, γιατι και καλα με θεωρουν εξυπνο οπως λενε...και τελος παντων, αν δεν περασω, αν δεν σπουδασω δηλαδη, αν δεν παω σε πανεπιστημιο, τοτε τι; θα ειμαι αγραμματος οπως λενε;;;και αν δεν περασω επισης καπου, δε θα μπορω να βρω δουλεια για να βγαζω το χαρτζιλικι μου;;;αν δεν περασω εγω, σκεφτομαι να κανω τη θητεια μου στο στρατο και μετα να πιασω δουλεια στο παρκινγκ, αλλα δε ξερω...ειναι καλο αυτο;;;θα ειναι καλη επιλογη;;εμενα μ αρεσει παντως...αλλα δε ξερω..τι λετε;;;
παιδια;; καποιος; :(