Τι δεν καταλαβαινεις;
Printable View
Τι δεν καταλαβαινεις;
Ηρεμησε φιλε μου ειναι το αγορι μου στρατο κ γενικα γνωριζω οτι για το παραμικρο σου κανουν καψονια,Δεν ειναι αναγκη να δωσεις λογαριασμο ποιος εισαι κ τι σου αρεσει πας να κανεις την θητεια σου κ να φυγεις μετα οσο για την φωνη εχω ακουσει κ αλλους ετσι μην πανικοβαλλεσαι,Καψονια κανουν σε ολους ανεξαρτητα απο τι ειναι η τι δεν ειναι προετοιμασου ψυχολογικα κ πηγαινε
thesgio , δεν ειναι κακο να εισαι γκει , ουτε στο στρατο κανουν καψονια , αν δεν δωσεις δικαιωμα , κ πηγα το 1985 , ζορικες εποχες ,Τριπολη , αεροπορια , 24 μηνες , δεν εφαγα ουτε ενα καψονι , επρεπε να εισαι προκλητικος για να σου κανουν καψονια , πεσαν στην αντιληψη μου καψονια , αλλα τα τραβαγε ο πισινος τους . Μεινε σοβαρος κ μετρημενος , μην φερνεις αντιρρησεις ,κανε φιλους , ειναι πανευκολο , κ ολα θα πανε καλα . Εγω θυμαμαι με νοσταλγια τον στρατο .
Οχι , βρε , ζορικες εποχες !!!!!. Να φανταστεις οτι μες το θαλαμο εκανε τοσο κρυο , που φοραγα 6 ρουχα πανω , 3 κατω , 4 καλτσες , γαντια , σκουφο , ( στον υπνο ) κ παρ ολα αυτα , επαθα κρυοπαγημα , που εκανε 2 χρονια να περασει ( στη πατουσα ) .
Και για να γλυτωσω αγγαρειες , πηγαινα στην σκουπιδιαρα ( σκουπιδιαρικο ) , και σου πετουσαν σκουπιδια πανω σου , βρωμιες !!! αλλα στις 10.00 ημουν παλι στο κρεββατι μου . Ωραιες αναμνησεις ( οντως ) . Ειναι οπως το παρεις , ειχα κανει φιλους , κ περναγαμε καλα , το ζορι το τραβουσαν οι πιτσιρικαδες , εγω ημουν 24-25 .
Κανουν παρεα οι στραιτ με γκει; Νομιζα πως μας φοβουνται μην τους την πεσουμε σε καμια γωνια ενω δεν ειναι αληθεια αυτο.
Εχω πολυ αναγκη απο παρεα παντως δεν εχω ουτε εναν φιλο στο σχολειο ημουν πολυ ντροπαλος. Αναγκαστηκα να το παρατησω στην Α λυκειου γιατι εμεινα απο απουσιες και αυτο εγινε γιατι το εσκαγα απο την γυμναστικη γιατι φοβομουν να συνεργαστω με αλλα παιδια. Ηθελα να περνω απαρατηρητος. Εμεινα και δεν ειχα το κοθραγιο να ξαναπαω. Τωρα εχω γινει καπως πιο ανοιχτος αλλα παραμενω μεσα στο σπιτι. Ζω σε χωριο δεν μπορω να κυκλοφωρο δεν εχω ουτε αυτοκινητο ουτε διπλωμα. Δουλεια που θα βρω; Καλα θα ταν να σπουδαζα κατι σε δημοσιο ιεκ γιατι σε ιδιωτικο δεν υπαρχει δυνατοτητα. Αν φεν βρω δουλεια τι γινεται; Πως θα φυγω απο το κολοσπιτο για να κανω την ζωη μου να φλερταρω να βρω γκομενο να κανω παρεες πως;
ο καθενας τον κολο του τον χρεισιμοποιει οπως θελει...στο χερι σου ειναι διαλεγεις!!αμα δεν δωσεις δικαιωματα ολα θα πανε καλα και δεν θα καταλαβεις πως θα περασει η θητεια σου
Ε τότε κοίτα ρε συ να μην κάνεις το ίδιο λάθος αν πας τελικά στρατό. Παιξ’ το πιο κοινωνικός και θα βρεις παρέες εκεί στάνταρ. Για σχολές κλπ, να ξέρεις υπάρχουν και οι ΕΠΑΣ του ΟΑΕΔ, είναι σχολές που σου βρίσκουν δουλεία θα το πω! ( όχι δουλειά γιατί σε πληρώνουν τρεις κι εξήντα αλλά οκ) κι αν γραφτείς σε άλλη περιοχή από τον τόπο κατοικίας σου, κατέβεις Αθήνα πχ σου δίνουν κι επίδομα σίτισης και στέγασης. Ψαξ’ το λίγο. Επειδή μιλάς για χρήματα στο λέω. Ενώ σε ΙΕΚ αν θα πας δεν σε πληρώνουν ενώ παίρνεις το ίδιο χαρτί ‘’σπουδών’’. Όσο για γκομενάκι… σιγά μωρέ, τι φρικάρεις? Βρίσκεις κι έναν μέσα από το σπίτι σου στο πι και φι και σε βγάζει αυτός :P
Λοιπόν θα στα πω εγώ όλα που είμαι gay και πήγα στο στρατό κανονικά (Ι1). Με βάλανε και στις ειδικές δυνάμεις (τρομάρα τους...). Καταλαβαίνεις τι έπαθα όταν είδα το χαρτί να παρουσιαστώ λοκατζής στο Μεγάλο Πεύκο... πήγα χεσμένος από τον φόβο μου. Και είδα εκεί κάθε καρυδιά καρύδι... ψηλοί, κοντοί, χοντροί, αδύνατοι, str8, gay, άξεστοι, μορφωμένοι, βλάχοι, πρωτευουσιάνοι... όλοι με ένα κοινό χαρακτηριστικό. Εξίσου φοβισμένοι με εμένα! Και όλοι έψαχναν να κάνουν παρέες, να μιλήσουν με κάποιον, να πουν τον πόνο τους!
Ναι, με κορόιδεψαν στο στρατό (στα @@ μου τους έγραψα) όπως κορόιδεψα κι εγώ σχεδόν τους πάντες τον καθένα για διαφορετικό λόγο. Έχω ρίξει αδιανόητο γέλιο στο στρατό, θα το δεις κι εσύ. Στην αρχή είσαι σαν τον βλάκα, δεν ξέρεις τι πρέπει να κάνεις κλπ. Συμβουλή μου, να πηγαίνεις ΠΑΝΤΑ με το μπούγιο! Μετά μαθαίνεις τα κατατόπια, τι παίζει σε κάθε φάση και καταλαβαίνεις ότι μόνο το γέλιο σε σώζει!
ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ, ΣΤΗΝ ΜΠΑΝΤΑ, ΠΕΡΝΑΝΕ ΤΑ ΚΟΜΑΝΤΑ ! Το φώναζα δυνατά (γιατί έτσι μας λέγανε να κάνουμε) και γέλαγα από μέσα μου κοιτώντας τους υπολοίπους που καμία σχέση δεν είχαν (όπως και εγώ) με ράμπο και άλλες τέτοιες αμερικανιές.