Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by kallia13
Εσύ δλδ θεωρείς το κέρατο φυσικό
και ότι πρέπει να γινεται?
Δεν κατάλαβα?
εγω θεωρω οτι πρεπει να υπαρχει εμπιστοσυνη εκατερωθεν σε ενα ζευγαρι και οτι αμα λες τι ωραιος γκομενος ειναι αυτος ο δικος σου να χαμογελα και οταν ο δικος σου, πωπωπω κοιτα μια να χαμογελας εξισου.
Γενικα οτι κάνετε να ειναι σε γνωση ολων και τιποτα να μην γινεται εν κρυπτω.
Με οσα εχεις αναφερει κατα καιρους το μονο που κανετε ειναι να κατασκοπευεται ο ενας τον αλλον ειτε γιατι πραγματι ο ενας εκ του ζευγαριου κανει κατι στα κρυφα ειτε γιατι προκειται για μια αρρωστημενη κατασταση.
Αν αυτο το λες εσυ σχεση, εμενα μου περισευει.
Προσωπικα η συντροφος μου οτι κανει, θελω να ειναι σε γνωση μου και απο κει και περα ολα ειναι υπο συζητηση. (το μεχρι που φτανει αυτο, το κανω οτι θελω)
Δεν μπορω να βαλω εγω μετρο στο καθενα τι ειναι ηθικο και τι οχι. Ο καθενας ειναι με την δικη του ηθικη αλλωστε.
Αλλο αυτο ομως και αλλο να ειμαστε σαν ζευγαρι με μισο ματι και να περιμενουμε τον αλλο στη γωνια με το ντουφεκι.....
Αμα η συντροφος μου ελεγε οτι γιατι κοιταξες την αλλη η της εκανες τα γλυκα ματια, την ιδια στιγμη θα της απαντουσα τραβα ζησε μονη σου που ο κοσμος ειναι πιο ησυχος να ξερεις τι σου γινεται και να μην νιωθεις ανασφαλεια οτι σε απαταει καποιος.
Οταν εισαι μονος σου τουλαχιστον αυτο το εχεις εξασφαλισει....
;)