Κι αμέσως την ξεχώρισες τη σωστή κοπέλα! Μπράβο!
Όλα τα πιάνεις πανέξυπνο παιδί!
Θεωρώ αφελές, ως επικίνδυνο να ψάχνουμε σε ένα φόρουμ για υποψήφιους φίλους με το καλημέρα.
Για κάποιους μπορεί να είναι η μόνη λύση μέσα στην απελπισία τους, αυτοί δυστυχώς είναι και οι πιο ευάλωτοι.
Πίσω από την ανωνυμία μπορεί να κρύβεται ο κάθε ανώμαλος, διαταραγμένος, οπότε τουλάχιστον πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πού δίνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία.
Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που κάποιοι το μετάνιωσαν πικρά!
Για σένα προσωπικά Oedipuscomplex δεν έχω σχηματίσει και την καλύτερη γνώμη, βασισμένη σε αυτά που γράφεις, είτε είναι είτε δεν είναι αληθινά.
Και σίγουρα, δεν θα μου έκανε εντύπωση αν τελικά δεν ήσουνα καν γυναίκα, αλλά κάποιος μουστακαλής, όπως λέει και η remedy.
Κατά τ' άλλα, έτσι είναι άλεξ, ζηλεύω πολύ αυτούς που αναγκάζονται να ψάχνουν για υποψήφιους φίλους και γκόμενους ανάμεσα σε ψευδώνυμα. Κοινώς στα τυφλά!
εγω δε τα πιανω ολα στη συγκεκριμενη περιπτωση ουτε σε πιανω ουτε με ενδιαφερει να σε πιασωQuote:
Όλα τα πιάνεις πανέξυπνο παιδί!
αμα εισαι ασχετη εντελως απο ανθρωπους φοβασαι κ τον ισκιο σου φυσικαQuote:
Πίσω από την ανωνυμία μπορεί να κρύβεται ο κάθε ανώμαλος, διαταραγμένος, οπότε τουλάχιστον πρέπει να είμαστε προσεκτικοί πού δίνουμε τα πραγματικά μας στοιχεία.
εφοσον λοιπον εσυ εισαι ασχετη απο γνωριμιες κ ανθρωπους θα πρεπει ολοι να ειναι το ιδιο με εσενα ετσι παει.
εσυ τι λες αν ηθελα να κανω γνωριμιες θα καθομουν σε αυτη τη σελιδα να μιλαω μπρικια νομιζεις οτι κολαω? μια ζωη ολοκληρη γνωριζα ανθρωπους απλα κουραστικα δεν ειμαι πια 20 χρονων εχω μεγαλωσει...
Ναι θα έκανα παρέα αν ήμουν και εγώ της ίδιας νοοτροπίας-τώρα αυτό είναι gallop?
οτι λεει το τραγουδι,αλλιως την ημερα αλλιως την νυχτα https://www.youtube.com/watch?v=1ahSyQZfy1Y