Originally Posted by
chem_chem
Με συγχωρείτε αλλά προφανώς όλα όσα γράφω εδώ τα γράφω εδώ, δεν έχω εκφράσει κάτι ανάλογο στην ίδια με τέτοιο τρόπο, θα ήμουν πλήρως ανόητη αν το εκανα.
Με συγχωρείτε αλλά είναι φυσιολογικό ένας ώριμος άνθρωπος με οικογένεια να περνάει 15 ώρες την ημέρα με ένα κινητό ή ένα υπολογιστή στο χέρι και να μιλάει μόνο γι αυτό; Και άμα δεν δημοσιεύσω κάτι στο προφίλ της να μου κρατάει μούτρα; Ή άμα δεν την τραβήξω φωτογραφία την ώρα που θέλει; Ή να μου μιλάει μόνο γι αυτό; Ένας έφηβος θα τα έκανε αυτά, από αντικειμενική άποψη.
Παλιότερα με κριτίκαρε εκείνη για τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης παλιότερα ήταν πιο ήρεμη, με λιγότερα νεύρα. Δεν έβγαινε συχνά και αυτό νομίζω ότι ήταν λάθος γιατί όλοι έχουμε ανάγκη να ξεφύγουμε και γι αυτό νομίζω έκανε και το μπαμ με τις εξόδους κλπ. Αλλά έχει φτάσει να έχει ενδιαφέροντα 15χρονου παιδιού και όταν π.χ. μου λέει κάτι σχετικό με κάποιο site και της απαντάω ότι δεν μπορώ να βοηθήσω εκνευρίζεται πλήρως.
Επίσης, το να ενδιαφερθείς για κάποιον που αγαπάς και να ανησυχείς όταν είναι αλλαγμένος , από πότε είναι κακό; Και γιατί πρέπει μια άποψη που εκφράζεις να αποτελεί βαριά κριτική και όχι απλά άποψη κάποιου που ενδιαφέρεται για σένα; Εγώ το μόνο που θέλω είναι να είναι καλά με τον εαυτό της και να φτιάξει και η σχέση της με την οικογένειά της (γιατί όταν φέρεσαι ανισόρροπα και δεν δέχεσαι καμια άποψη σημαίνει ότι σίγουρα δεν είσαι καλά και σίγουρα δεν τα έχεις καλά με τον εαυτό σου).