σε τι να βοηθήσει ακριβως η γνώμη κάποιου αλλου για το δικο σου σωμα.
Printable View
σε τι να βοηθήσει ακριβως η γνώμη κάποιου αλλου για το δικο σου σωμα.
γιατί εχεις κλειστά τα μυνήματα?
είσαι μήπως αντικοινωνικος\η ?
Αντικοινωνική δεν είμαι, θέλω παρέα. Αλλά η αλήθεια είναι πως δεν έχω πολλούς φίλους κλπ δεν μου είναι εύκολο να κάνω φίλους. Και γενικά αισθάνομαι πολύ μόνη μου δεν αντέχωωωωωωω.
Να τωρα αυτός με παίρνει τηλέφωνο για να βγούμε και δεν απαντάω. Αλλά από μέσα μου θέλω να βγω έστω για παρέα :(
Επίσης κάνω καλά που δεν απαντάω; Ή πρέπει να το σηκώσω και να βρω μια δικαιολογία πχ;
δικαιολογίες είναι οτι χειρότερο
Βασικα παιζει να θελει να παει μαζι σου μονο και μονο για το challenge επειδη εισαι παρθενα.Μην κανεις τιποτα καλυτερα,γιατι θα νιωσεις πολυ ασχημα μετα..
Εγώ πάντως θα έλεγα ότι αν δεν αισθάνεσαι κάτι για αυτόν μην κάνεις τίποτα. Μικρή είσαι τι σε πήρανε τα χρόνια θα έρθει το ποθούμενο θα το δεις!
Έτσι έλεγε και μία κοπέλα που ξέρω και τώρα έφτασε 35 χρονών!!! είμαι μικρή ...είμαι μικρή θα έρθει. Και επίσης η καλή εμφάνιση δεν κρατάει για πάντα.
απαντατο μου και καμια φορά ρε μωρο μου
απλα βγες μια βολτα και πηγενε πιασε συζητηση με την πρωτη παρεα που θα βρεις...ετσι θα βρεις παρεα να περασεις την ωρα σου και στην τελικη μπορει να προκιψει και τπτ καλυτερο