Αφου τασο λετε οτι δεν ειναι απιστια ατο,εσυ γτ δνε θα το συγχςρουσες?
Printable View
Αφου τασο λετε οτι δεν ειναι απιστια ατο,εσυ γτ δνε θα το συγχςρουσες?
Πηγαινε αυτοχαστουκισου λεω εγω...
ε να ζητησεις τα λεφτα σου πισω :)Quote:
Φωναζεις , τα κεφαλαια γραμματα στο ιντερνετ δηλωνουν οτι καποιος υψωνει τον τονο της φωνης του .
το πιο ευκολο ειναι να στησετε στην γωνια τον αλλον ,συμβουλες ζητησα ομως
Βρε ματια μου τι συμβουλες ζητας??? Μας είπες ότι πεντε χρονια τον τρελανες και αυτος ηταν εκει να προσπαθει για εσας!!! Μετα οταν χωρισατε σ αγαπουσε ακομα το παιδι!!! Γι αυτο γυρισε αμεσως πισω σε εσενα οταν ειδε οτι ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ ΚΑΛΑ!! Αν δε σ αγαπουσε και σε εβλεπε χαλια και ηταν μαλακας θα γουσταρε που σε ειδε ετσι. Ξεκολα το μυαλο σου. Μη του γαμησεις τη ψυχη παλι με τις τρελες σου.
με ειδε μετανιωμενη κατι π δεν με ειχε δει τοσα χρονια αυτο.
Να πιαστει καπου για να σταματησει να ποναει ηθελε. Ξεκολα!
εσυ θα το δικαιολογουσεσ στη δικη σ κοπελα?
Πιστευεις οτι μετα απο τοσα χρονια παρανοιας και ενω ειχε βρει αλλη και ενω σε ειδε χαλια αποφασισε να γυρισει σε εσενα για σε ειδε μετανιωμενη?? Θελεις μηπως να πεσει να αυτοκτονησει για τη παρτη σου για να συγουρευτεις οτι σ αγαπαει?? Ξανα διαβαζω αυτα που εγραψες στο πρωτο ποστ και αναρωτιεμαι πως αντι να εισαι τωρα διπλα του για να μη σου φυγει εσυ καθεσαι και γραφεις τετοιες λαλακιες εδω μεσα.
ειχε χωρισει με την αλλην τζον.
Ποσο καιρο εχετε που τα ξαναβρηκατε?
οτνα εμεις βρεθηκαμε,ειχε επιδιωξει κατι φορες να μ μιλησει γτ ενιωθε ασχημα π βιαστηκε,αλλα δνε εννοησε ποτε να τα ξαναβρουμε γτ ηξερε οτι εγω δεν ενδιαφερομουν.μονο να εξηγηθει ηθελε
μερικους μηνες
Μήπως να ζητούσες από την ψυχολόγο σου να δουλέψετε το γιατί τον έκανες κουρέλι τόσα χρόνια; Να ψάξετε τί σου προκαλεί όλα αυτά τα νεύρα και τις εκρήξεις και το πήγαινε έλα γενικά; Απορώ πώς δε σε έβαλε η ίδια στο τριπάκι ή σε έχει βάλει αλλά εσύ έχεις κολλήσει με το θέμα της απιστίας όπως λες και δεν μπορείς να δεις τίποτα άλλο.
αλλα σασ ξαναλεω οτι την αποφαση αν τα βρουμε την πηρε οτνα τ δειξα οτι αλλαξα,καπως