η προκλητικοτητα σου δεν εχει ορια
κ για ολα αυτα που ειχες γραψει στο φορουμ καποτε ενα πραγμα μονο σου αξιζει να πω
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης. οσο για τα υπολυπα που μου πες πμ δε λεγονται καν.
Printable View
.................................................. .....................
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
αντι να διαμαρτυρωνται οι αλλοι με αυτα που γραφει διαμαρτυρετε ο ιδιος
αλλα επιδη δεν εχω σκοπο να αποδειξω κατι το εσβησα. οστοσο θα επρεπε να ντρεπετε για αυτα που ειπε.
Θα συμφωνήσω.
Ειλικρινά, νομίζω ότι ένα φόρουμ χαρακτηρίζεται σε μεγάλο βαθμό από τα μέλη που είναι πιο ενεργά. Και δυστυχώς, κάποιος που μπαίνει πλέον σ' αυτό το φόρουμ, φοβάμαι ότι δεν θα μένει με τις καλύτερες εντυπώσεις. Ομολογώ ότι αν πρωτοέμπαινα τώρα στο φόρουμ, θα σχημάτιζα άσχημη εντύπωση για το επίπεδό του.
Καλή η ελευθερία και το δικαίωμα του καθένα να εκφράζεται όπως θέλει και όπως μπορεί, αλλά όταν οι παρεμβολές ηλιθιότητας ξεπερνάνε τα όρια, θα έπρεπε να λαμβάνονται κάποια μέτρα. Είναι, αν μη τι άλλο ενοχλητικό, ειδικά για μέλη που θέλουν να συζητήσουν σοβαρά.
Βεβαίως, η διαχείριση αποφασίζει τι εικόνα θέλει να δίνει το φόρουμ προς τα έξω και αν τελικά προτιμά (ή τη συμφέρει) να καταλήξει σε ένα είδος τσατ για ανεγκέφαλους.
Quote:
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.,
αν καπιος συμφωνει με αυτη τη γλωσσα δεν εχω να πω τιποτε παραπανω.Quote:
Το μήνυμα διαγράφηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης..
Εγω συμφωνω παντως..Καλο θα ηταν να μην απαντας παντου,δεν ειναι μονο οτι χαλας τα θεματα των αλλων,πχ η θεματοθετρια εχει θεμα με τις κρισεις πανικου και σκεφτεται το αεροπορικο ταξιδι που θα κανει και εσυ της λες για τον καιρο της Πραγας και οτι το προβλημα της ειναι οτι δεν της αρεσει η Πραγα..Δλδ η σαχλαμαρα σου σπαει τα κοντερ!Ειναι δυνατον..??
μονο αυτο που σου διεφυγε ειναι οτι εγω με τη σαχλαμαρα μου ξεπερασα τα παντα σχεδον μονος μου οποτε αισθανομαι αρκετα σπουδαιος για να κατσω να παρω στα σοβαρα μια ακομα απασχολιτρια σε ενα φορουμ που απλα μπηκε να εκτονοθει γραφοντας, κ μη μου πεις τι πιστευεις για μενα γιατι δε με ενδιαφερει.
Αλεξανδρε απλα μην απαντας σε καθε θεμα που ανοιγει καποιος ρε φιλε,γινεσαι κουραστικος και λες πολλα ακυρα πραγματα.Μερικες φορες τα λες σωστα αλλα επειδη γραφεις πολυ λες και χαζομαρες.Χαλαρωσε λιγο με το γραψιμο.