αντεχουμε.............και εγω αυτο θελω να πετυχω!! ειναι ονειρο ζωης.
αν πετυχει αυτο θα πετυχουν ολα τα αλλα. θα βγαινω θα χαιρομαι τη ζωη ολα θα ειναι οπως πριν
ακουγεται παθετικ αλλα ειναι η αληθεια
Printable View
Μπορεις να εχεις λιγο απ'ολα μωρε s/z..και εξοδους και τα παζλ σου και την ζωγραφικη σου και οκ θα μπεις και ιντερνετ!Γιατι δλδ θα εισαι ευχαριστημενη μονο στο καθολου ιντερνετ?
Παντως εγω το εχω ξαναπει το ιντερνετ εχει γινει καταστροφικο,υπο συνθηκες παντα!
θα σου πω γιατι. γιατι οταν μπαινω στο ιντερνετ νιωθω ασχημα.και γιατι σπαταλαω χρονο και γιατι βλεπω τον πρωην και γιατι ανησυχω οτι δεν πετυχα τιποτα και για τις πολλες εμπειριες που εχασα. ετσι,χωρις υπολογιστη, θα μεινω ανενημερωτη,χωρις ανησυχιες,χωρις να βλεπω θανατους και δυστυχιες,να ξεχασω τι υπαρχει στον κοσμο,να νικησω τον εθισμο,να μην ανησυχω για τιποτα ,παρα μονο να κανω αυτα τα οποια θα με πανε μπροστα οπως η σχολη,(διαβασμα), να μαθω να μαγειρυω σιγα σιγα ,να ασχοληθω λιγο παραπανω με τους γονεις μου γιατι εχω αποξενωθει,και αλλα πολλα...................
γιατι και το λιγο ιντερνετ μου κανει κακο.μου ρουφαει ατελειωτα τη δημιουργικοτητα και τη ζωη.δεν μπορω να το ελεγξω αλλα μολις προσπαθησα να δημιουργησω,ειδα οτι εχω ικανοτητες.
επιστρεφοντας παλι στο ιντερνετ παρατησα οτι ειχα δημιουργησει.δημιουργια στη δημιουργια θα ερθει κ η ευτυχια! η ηρεμια. θα κανω και γιογκα!
Σε νοιώθω ως ένα σημείο γιατί και εγώ έχω ένα θέμα με το ίντερνετ.Μπόρεσα να το μετριάσω διαβάζοντας λογοτεχνία άλλα πάντα γυρνάω στις παλιές συνήθειες του χωρίς νόημα surfing.Βέβαια παλιότερα έπαιζα και αρκετά videogames και όπως ανέφερες νομίζω οφείλεται στο ότι και εγώ άργησα να έχω υπολογιστή οπότε όταν πήγα να σπουδάσω και πήρα για πρώτη φορά δικό μου υπολογιστή του έδωσα και κατάλαβε.Θα συμφωνήσω με το μνημονιο ότι μπορείς να έχεις λίγο από όλα και αυτό νομίζω θα συμβεί μόνο του όταν καταφέρεις να θέσεις κάποια όρια στην χρήση του ίντερνετ και όταν ξεπεράσεις τον πρώην σου.
Μια ιδέα είναι να συνδυάσεις τα υπόλοιπα ενδιαφέροντα σου με δραστηριότητες εκτός σπιτιού. Πχ ένας φίλος μου πήγαινε για μαθήματα ζωγραφικής σε μια κατάληψη στην αθήνα. Και τζάμπα είναι και κόσμο γνωρίζεις όποτε μπορεί να σε βοηθήσει να ξεφύγεις από το τριπάκι ιντερνετ-πρωην
Νομίζω δεν με κατάλαβες. Εννοώ να βρεις δραστηριότητες πάνω στα ενδιαφέροντα σου που θα σε βγάζουν από το σπίτι και θα σε φέρνουν σε επαφή με κόσμο όπως το παράδειγμα του φίλου μου που ανέφερα παραπάνω.Δεν εννοώ να πάρεις το μπλοκ σου και να βγεις έξω να ζωγραφίζεις αλλά να βρεις ομάδες που ασχολούνται πχ με την ζωγραφική έχουν μια οργάνωση, ένα πρόγραμμα μαθημάτων η κάτι τέτοιο ώστε να μπορείς να γεμίζεις την μέρα σου.
...το θέμα σου κοριτσάκι μου δεν είναι ο εθισμός στο νετ, αλλά ότι δεν έχεις σχεση.
Εκεί επικεντρώσου.
Όλη η υφήλιος μπροστά από εναν υπολογιστή είναι, πέραν του ότι οι μισοί δουλευουν και μέσα από αυτον.
Το θέμα είναι να βγεις, να ερωτευτείς και να σταματήσεις να βλέπεις το δέντρο.