σιγα μη τον νιαζει.
Printable View
σιγα μη τον νιαζει.
22 χρονω αντρας τη σημερον ημερα ειναι σαν 15 χρονο, τι να τον κανεις αστον να παιξει με τα τουβλακια του εχει καιρο ακομα.
χαχαχα με τα τουβλακια του..χαχαχαχαχα...ε με οσα ειπαμε...
εμενα ολα αυτα μου θυμιζουν το θειο μου ολες το επαιζαν οτι δε τον ηθελαν αλλα ολες τον κοιταζαν κ λιγο κ θυμαμαι μια μερα που συναντησε μια γκομενα που ηταν σαν φωτομονελο κ του πε οτι θα της το κανει μονο πισω κ αυτος φρικαρε κ ολο μου μουρμουριζε οστοσο μια ζωη δεν ειδα να συγκινιται για τιποτα εκτος απο τον εαυτο του ολο τον ακουγα να λεει ολο κ καπια θα πετυχω καπια στιγμη
οστοσο μια ζωη το επαιζε καλος στις γκομενες κ ειχε κατακτησεις κ διαβαζε κ ψυχολογια για να το παιζει φιλοσοφος κ να εχει μαθει καλα το ποιημα.
η δικια μου κριση λεει πως αυτος ηθελε σεξ αλλα οχι μονο...ηθελε να τα εχει ολα απτο τη πρωτη στιγμη...και σεξ και μια να κανει πραγματα μαζι της.
επισης οτι εχει θεμα με τα νευρα του...και οτι δε ξερει τι του γινεται...σαφως και το παιζει φιλοσοφος και μαλιστα εχει και σιγουρια γιαυτο..οπως και να εχει δε πηρε αυτο που ηθελε..
καπια ναι οστοσο μπορω να στον στειλω με κουριερ να γινετε φιλοι αν θες :)
Δηλαδη τι αλλο επρεπε να κανει για να ξερεις απο πριν οτι μετα το σεξ θα σε θελει ακομα? Να ρθει με κανενα συμβολαιο? Θα μπορουσε να περιμενει και λιγο ακομα για να μην σου φαινεται γρηγορο, να το κανετε κ παλι εξαφανιζολ μετα. Δε νομιζω οτι υπαρχει ασφαλες κριτηριο. Εδω βλεπουμε να κανει νερα ο αλλος μετα απο καιρο. Οσο για το οτι εβρισε το σκυλο μπορει να μη γουσταρει τα σκυλια 'η να τα φοβαται. Πολυς κοσμος δε τα θελει. Δε λεω να τα σκοτωνεις αλλα πολλοι δε τα γουσταρουνε.
ναι το γνωριζω αλλα και παλι...οταν ο αλλος βλεπεις οτι δεν ειναι κουκουρουκου οφειλεις να τον σεβαστεις...
νομίζω ότι δεν πρέπει να ξανασχοληθείς μαζί του, από την πρώτη στιγμή ήταν ήξεις αφίξεις !!σου έδωσε δείγματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα (καλό βέβαια αυτό για σένα ) και εσύ μάλλον θέλεις κάτι σταθερό από ότι κατάλαβα!!