Σε καποιες περιπτωσεις σπανιες μεν ααδυνατον δε τα βρισκουμε καλυτερα με τον μπαμπα μας...τουλαχιστο στην δικη μου περιπτωση ετσι ηταν...μηπως καλο θα ηταν να μιλησεις με τον πατερα σου?
Σε καποιες περιπτωσεις σπανιες μεν ααδυνατον δε τα βρισκουμε καλυτερα με τον μπαμπα μας...τουλαχιστο στην δικη μου περιπτωση ετσι ηταν...μηπως καλο θα ηταν να μιλησεις με τον πατερα σου?
επισης εχω και τ θεμα των μαθηματων.να παραδεχτω οτι χρωσταω πολλα πραγμα π θ δημιουργησει κ αλλη ενταση η να κανω οτι μπορω σ αυτη τν εξεταστικη κ να τους το πω μετα εχοντασ σωσει λιγο την κατασταση;
Απο την στιγμη που με την μητερα σου πιστευεις οτι δεν θα σε ακουσει σε τιποτα και οτι θα ειναι σε ολα καθετη κ απολυτη καλο θα ηταν να ξεκινησεις με τον πατερα σου και βλεποντας και κανοντας..καμια φορα οι μπαμπαδες ειναι πιο ελαστικοι με τις κορες..
δε συμφωνω μαζι της στο συγκεκριμενο θεμα σε καμια περιπτωση.αυτο ειναι δικη της αναφορα κ γω προσπαθω ν καταλαβω τι εννοει λεγοντας επιπεδο κ τ μονο π μπορω ν φανταστω ειναι τ αν μ προσφερει κατι η αν τ μονο π μπορω ν κανω μαζι του ειναι ν πηγαινω γ καφε κ τετοια
Αν δεν το δοκιμασεις δεν θα μαθεις και ποτε καλη μου...μιλησε του και αναλογα θα δεις τι πρεπει να κανεις...οσο αφορα τωρα τα μαθηματα σου δεν ξερω τι πρεπει να κανεις εκει...ισως θα ηταν καλυτερο να τους πεισ την αληθεια!!
ειναι απλο οταν βλεπεις οτι κατι δεν βγανει ακρη λες στους αλλους αυτο που θελουν να ακουσουν κ ησυχαζεις
μα αφου λεει οτι δεν ακουει λεξη οποτε τι καθεσε κ το παλευεις? θα τη βαλεις να ακουσει με το ζορι? ισα ισα οσο σε βλεπει στη πριζα να βρεις ακρη τοσο δε θα αδιαφωρει