Originally Posted by
μυσπ
Καλησπερα φιλη μου,Ο γιος σου ειναι τυχερος που διαγνωστηκε εγκαιρα με ασπεργκερ κ πιστευω αυτο μπορει να προλαβει ασκημες καταστασεις,Εγω παραδειγμα που δεν διεγνωστηκα ποτε πηγα σε μεγαλο σχολειο βιωσα τρομερη πιεση κ μετα σου ειπα μου βγηκε σε καταθλιψη κ σε ιδψ,Επισης πιεση ενιωσα κ απο τους δικους μου οι οποιοι ηθελαν πολυ να εχω ομαδικα χομπι κ εκτος σπιτιου κ δεν μπορουσαν με τιποτα να καταλαβουν γιατι δεν θελω κ θελω να καθομαι σπιτι κ να κανω πραγματα,Προτεινω να στηριξετε το παιδι σου με καθε τροπο να γινει πιανιστας μιας κ ειναι ενα επαγγελμα κατα κυριο λογο μοναχικο ειτε που εχει να κανει με πολυ λιγους ανθρωπους εαν στο μελλον γινει δασκαλος κ κανει ιδιαιτερα μαθηματα,Μην στρεσαρεσαι κ εγω που 99% ειμαι ασπεργκερ η ζωη μου ειναι αρκετα φυσιολογικη τωρα που τελειωσε το σχολειο κ το πανεπιστημιο του επισης ποτε δεν μου αρεσε,εχω στην ζωη μου το αγορι μου που θελουμε κανουμε οικογενεια κ φιλες λιγες κ ουσιαστικες κ μου αρκουν,Κ ο γιος σου μπορει να ζησει ακρως φυσιολογικα να εχει λιγους κ καλους ανθρωπους στην ζωη του γιαυτο δεν πρεπει ποτε να πιεστει να λαβει μερος σε ομαδες κ να εχει πληθος ανθρωπων στην ζωη του,Η στοργη πιστευω οτι χρειαζεται διοτι ενας ανθρωπος ασπεργκερ θελει περισσοτερη ενθαρρυνση για να ζησει σε ενα κοσμο που απευθυνεται κυριως σε ανθρωπους που δεν ειναι ασπεργκερ κ θα τα καταφερει