Originally Posted by
Ιωαννα!
Δεν ξερω... νομιζω στην ολη περιπτωση της σχεσης την μεγαλυτερη εντυπωση μου εχει κανει
η δικη του η συμπεριφορα και τα λογια-συνασθηματα... Δεν ξερω αν ειναι ετσι επειδη με κοροιδευει
ή επειδη ειμαστε απο αποσταση αλλα ειναι υπερβολικα καλος!! Μου υποσχεται και μου λεει πραγματα που
πραγματικα τα λες μονο οταν εισαι ερωτευμενος, και το προβλημα εκτος απο το αν τα εννοει ειναι και το οτι δν
ξερω πως να το διαχειριστω ολο αυτο, γιατι απο την μια μου βγαινει να το ανταποδωσω ολο αυτο
αλλα απο την αλλη λεω τι λες τωρα, σιγα μην τα νιωθω εγω ετσι, ειναι κοροιδια απο το ιντερνετ κτλ...
Επισης, σκεφτομαι αφου δεν προκειται ή τουλαχιστον ακομα δεν εχουμε συναντηθει ας το αφησω ετσι, να
εχω καποιον να μιλαω και να μου λεει πραγματα και τετοια.. αλλα το θεμα ειναι οτι δεν θελω να το βλεπω ετσι
γιατι αυτος μου δειχνει οτι ειναι πιο σοβαρο, απο την αλλη ποσο σοβαρο μπορει να ειναι με την αποσταση;!
Ειναι ερωτηματα τρελα που δεν βρισκεις ποτε απαντηση.. Δεν ξερω ειναι δυσκολα τα πραγματα, αληθεια, και το ξερεις!
Τι να σου πω.. λες και εμενα να μου λεει ποσα πραγματα και αν συναντηθουμε μετα απο καιρο να του φυγει;! δεν ξερω, αλλα δεν
αποκλειω τιποτα!
Προς το παρον του ζητησα να μην μιλαμε για μια βδομαδα δοκιμαστικα.. και ενω για μενα ειναι κατι σχετικα ευκολο και απλο νομιζω
μεχρι τωρα,! αυτος εκτος του οτι μου ειπε οτι δν μπορει να το κανει, εβαλε και τα κλαματα(ημασταν απο τηλεφωνο).. Δεν ξερω πως να το
εκλαβω ολο αυτο!!!