Αυτους-ες που δε δινουν δευτερη ευκαιρια, αυτους-ες που βαζουν τον εγωισμο τους πανω απ ολα κ τους γκρινιαρηδες...
Printable View
Αυτους-ες που δε δινουν δευτερη ευκαιρια, αυτους-ες που βαζουν τον εγωισμο τους πανω απ ολα κ τους γκρινιαρηδες...
Λογικό δεν είναι να μην μπορούμε να καταλάβουμε τους διαφορετικούς τύπους απο τον δικό μας? για ποιο λόγο κυρίως αναρωτιέσαι ? γιατί κάνουν το Α η το Β ? Μια πολύ γρήγορη απάντηση είναι αφού το μπορούν το κάνουν, γούστο τους και καπέλο τους, αρκεί να μην ξεπερνούν τα όρια και γίνονται βάρος στον άλλο, η η ελευθερία σου σταματά εκεί που ξεκινά η δική μου
(αν είμαι εκτός θέματος για επανέφερε με εις την τάξιν χαχαχα)
Αυτούς που για κάθε κατάσταση πλάθουν τη δική τους "αλήθεια" κατά πώς τους βολεύει.
εγω ενα εμαθα παντως αμα δωσεις σημασια σε ενα αχαριστο στη συνεχεια θα σε βγαλει τοσο @@ που θα το θυμασαι για δεκαετιες (θα θυμιθειτε τα λογια μου μια μερα.)
όταν δεν καταλαβαίνεις κάποιον δεν φταίει πάντα ο κάποιος (πομπός)... μπορεί να φταίς κι εσύ (δέκτης)... εκτός αν εννοείς ποιόν τύπο ανθρώπου δεν θέλουμε να καταλάβουμε (αρνούμαστε)... νομίζω πως θα ήθελα να μπορώ να καταλάβω οποιονδήποτε προσπαθούσε να επικοινωνήσει μαζί μου...
k γιατι να κουραστεις να καταλαβεις καπιον ενω θα μπορουσε να βρεθει καπιος αλλος να τον καταλαβεις καλυτερα?
Θεος φυλαξει, μαμα....
συμφωνω στο οτι μαλλον ο αλεξ εννοει με τινος τυπο ανθρωπου διαφωνουμε (με την σταση του δλδ), ειπωθηκε και απο αλλους.
Αλλα το να ασχοληθω με οποιονδηποτε θελησει να επικοινωνησει μαζι μου, μου φαινεται σαν εφιαλτης...
ειμαι υπερ της επιλογης.
σου φαινετε εφιαλτης γιατι απλα δε μπορεις να ασχοληθεις. η το εχεις η δε το εχεις.
σαφως σημασια δεν εχει πως γραφονται η προτασεις αλλα το νοημα που εχουν.σε αντιθετη περιπτωση το καταληλο φορουμ ειναι το φορουμ νεοελλινικης γραματικης κ συνταξης αν υπαρχει που δε το γνωριζω.
να μεταφράσω τον άλεξ...
Όταν βλέπουμε ότι δεν μπορούμε να συνεννοηθούμε με έναν άνθρωπο, γιατί να χαλάμε τη ζαχαρένια μας, όταν στον κόσμο κυκλοφορούν χιλιάδες που τους καταλαβαίνουμε και μας καταλαβαίνουν μια χαρα?
ναι αυτο ενοω αλλα πια δεν εχω παντα την υπομονη να λουστραρω τα παντα με περιτυλιγματα γιατι ενα μυαλο εχω χειμωνα καλοκαιρι κ το εχω καταπονισει αφανταστα.
αυτους που ανερούνε τα λόγια με τις πράξεις τους