-------------------------------------------------------------------
Printable View
νομιζω το αντιθετο παιζει με το αλκοολ ειναι και σωματικη.πονας χωρις λογο,δεν παραγει μια ουσια ο οργανισμος που δεν νιωθεις τον πονο και ετσι απο απλες συσπασεις των μυων πονας,κουνιετε το στομαχι σου και το νιωθεις σαν να παιθενεις.τον πρεζακια τον κλινεις σε ενα δωματιο με υγρα χυμους και φαγητο και βγαινει ζωντανος.τον αλκοολικο αμα τον κλισεις μπορει και να παιθανει.(για το παραδειγμα με τον αλκοολικο και τον ζακια ειναι πασιγνωστο οτι παιζει για τα αλλα δεν ειμαι καθολου σιγουρος,απλος ειναι οτι θυμαμε απο μια συζητηση που εκανα εναμιση χρονο πριν οχι και στα καλυτερα μου)
Ένας αλκοολικός μπορεί και να μείνει νηφάλιος κάποιες μέρες. Μάλιστα, πολύ συχνά ξεγελάει τον εαυτό του ότι το έχει υπό έλεγχο, εφόσον κάποιες μέρες δεν ήπιε.
Εκτός, αν θεωρείς αλκοολικό, μόνο κάποιον τελειωμένο που σέρνεται.
Ο be brave ρώτησε, αν αφότου το έκοψες, άρα δεν θεωρείσαι πλέον εξαρτημένος, πίνεις πού και πού και πόσο.
Κι εσύ απάντησες, ότι πίνεις μια μπύρα όταν πας στην ταβέρνα.
Τώρα λες, ότι αυτό έγινε μια φορά, πριν το κόψεις οριστικά.
Άρα, η απάντηση στον be brave είναι άκυρη.
Ή λες ψέματα.
Απλό.
marianm ξεκολα το μυαλλο σου
μου αρεσει που υπαρχει συνεννοηση
Legalize , κ εγω απο ντοκυμαντερ ταχω δει , δεν τα ξερω απο πρωτο χερι . Μπορει ναναι κ ετσι .
-------------------------------------------
Ρε γενναιε 19 χρονων εισαι, αμα δεν σουρωσεις τωρα ποτε θα σουρωσεις?... μη μασας κρατα τη σημαια ψηλα χαχα..
Αυτό και εγώ το έχω σκεφτεί. Ελπίζω το πείσμα μου να με βοηθήσει και να διατηρήσω τον έλεγχο ό,τι και αν συμβεί.
Το ακριβώς αντίθετο θαρρώ. Η εξάρτηση από την ηρωίνη είναι σε μεγάλο βαθμό σωματική. Ο χρήστης πονάει παντού μέχρι την επόμενη δόση. Η εξάρτηση από το αλκοόλ είναι κατά βάση ψυχολογική.
Η νομιμότητα των αλκοολούχων ποτών είναι μια από τις παγίδες της εξάρτησης, καθώς απενοχοποιείς το ποτό στο μυαλό σου. Συν τοις άλλοις, όταν ξεκινάς αυτή τη συνήθεια, απαιτείται χρόνος προκειμένου να καταλάβεις ότι υπάρχει πρόβλημα, καθώς βλέπεις το ποτό να κυκλοφορεί παντού, να πίνουν ένα ποτηράκι ακόμα και άτομα που δεν πίνουν και κατά συνέπεια δεν συνειδητοποιείς ότι το να αρχίζεις να πίνεις περισσότερο από τον μέσο όρο των ανθρώπων δεν είναι φυσιολογικό...
be brave , σε βλεπω ενημερωμενο και εχεις προβλεψει αρκετα ενδεχομενα . Θα ελεγα οτι εχεις ελαχιστοποιησει τον κινδυνο , οχι ομως εκμηδενισει . Αγγελος.
ΥΓ. το πεισμα μου κ εμενα με γλυτωσε , το θεωρω πιο σημαντικο απο την θεληση .