Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
..... Επίσης, όταν διαφωνήσεις μαζί του αμέσως υψώνει τη φωνή, σηκώνεται πάνω και κινείται προς το μέρος σου. Φαντάσου, 1,87 ύψος και 190 κιλά! Δεν εργάζεται αλλά παίρνει όλη την σύνταξη του πατέρα μου (1400 ευρώ), με τον οποίο μένει, τον φροντίζει ελάχιστα και δεν αφήνει κανέναν άλλον να τον φροντίσει. Ο πατέρας μου σε αυτό το διάστημα έγινε ένας άβουλος άνθρωπος γιατί ο αδελφός μου τον γκρίνιαζε συνέχεια για τα κληρονομικά για να πάρει το μέρος του, τον έχει φοβερίσει πολλές φορές, δεν του αφήνει καθόλου χρήματα να βγει να πιεί έναν καφέ, τον έχει χτυπήσει τρεις φορές και έγινε από την στεναχώρια του από 103 κιλά που ήταν, 45! Εγώ του έλεγα να φύγει και να έρθει να μείνει μαζί με μένα και τον άντρα μου (παιδιά δεν έχουμε) αλλά ο μπαμπάς μου προτίμησε να μένει με τον γιο-βασανιστή του. Και ο άλλος μου ο αδελφός και η νύφη μου του πρότειναν να μείνει μαζί τους (αν και με τα παιδιά είναι ήδη 5 σε ένα σπίτι 85 τμ), αλλά και σε αυτούς αρνήθηκε.
Αυτά, γενικώς. Ο αδελφός μου έχει πρόβλημα και μας έχει δημιουργήσει κι εμάς σοβαρά προβλήματα αλλά ξέρεις και την παροιμία που λέει :"εγώ με την τρελλάρα μου γεμίζω την κοιλάρα μου";