Που ισως ειναι και ο τροπος που μαθαμε για να επιβιωνουμε , στην ζουγκλα της φυσης.
Printable View
Που ισως ειναι και ο τροπος που μαθαμε για να επιβιωνουμε , στην ζουγκλα της φυσης.
αυτο το κλασικο παιχνιδι μεταξυ ηλιθιων(φουλ ακυρο με το θεμα αλλα αυτο το "λολ" μου δινει μπουνια κατευθειαν στα νευρα)
Πάντως, αν κρίνω από όσους έχουν κατά καιρούς αναχωρήσει και μάλιστα με τυμπανοκρουσίες και συνεχίζουν να επιστρέφουν συνεχώς και μάλιστα με άλλα νικ, τότε είναι αρκετοί οι εθισμένοι.
Παιδια γραφεται τοσο γρηγορα μεχρι να απαντησω μπαινουν αλλες 3 απαντησεις αναμεσα.
Τεσπα , οπως ειπα πριν την γνωμη μου θα την πω αυριο . Θελω να δω πρωτα τις απαντησεις και αλλων μελων .
Πάντως keep τα λες πολύ ωραία. Μας έλειψες!
σοβαρα φορουμ δεν υπαρχουν ουτε υψιλου επιπεδου αν θες να ακουσεις κατι σοβαρο θα το ακουσεις σε προσωπικες συζητισεις οπουδηποτε με καπιον που ξερεις οτι σου τεριαζει να του μιλας.
το υψιλο επιπεδο ειναι μια ουτοπικη λεξη που αφορα ανθρωπους δηθεν υψιλης ποιοτητας οπιος ειναι πραγματικα υψιλης ποιοτητας ειναι ανθρωπος που εμβαθαινει στα παντα κ δεν το παιζει υψιλης ποιοτητας με απλα περιτυλιγματα συσκευασιας δωρου.
δεν υπαρχει ακραια ηλικρινια οσο υπαρχουν δημοσιες συζητισεις κ αν καπιοι ανεβαζουν προσωπικα πραγματα το κανουν γιατι δεν ειχαν αλλο τροπο η αλλη διεξοδο
επισης απο οτι εχω παρατηρισει κανεις δεν εχει κανει απολυτως τιποτα για να βελτιωσει λιγο την εμφανιση του κ κυριως τα προφιλ των μελων το οποια ειναι απολυτως απροσωπα με ενα ονομα πολες φορες οτι να ναι
οοοοοο ξεφευγω απο το θεμα συγνωμη!! :p
Χεχε ναι οι κανονες του παιχνιδιου αλλαζουν και η ανθρωπινη φυση αραγε ? Τι τρεχει με αυτη και ποια ειναι εντελει?
Ωραια τα λετε παιδια ευχαριστω marian ειχα πολυ καιρο να γραψω , εχω κατι προβληματα τωρα τελευταια και ξεφευγω καπως
σας αφηνω τωρα γιατι παω για υπνο καληνυχτα απο μενα
καληνυχτα κηπ!
παντως ναι ειναι φορες που νιωθω την αναγκη να γραψω εδω
Εύχομαι όλα να πάνε καλά keep, καλή ξεκούραση. :)