και e-mail δεχομαστε να μη κουραζεστε να ψαχνετε τα αυτοκινητα κοριτσια...ολα για σας:)
Printable View
και e-mail δεχομαστε να μη κουραζεστε να ψαχνετε τα αυτοκινητα κοριτσια...ολα για σας:)
κηπ το παρακανες και εσυ....
:P:P
Quote:
Originally posted by keep_walking
keep μου τη μέρα είπα να σου φτιάξω, κι εσύ έφτασες στο δια ταύτα:P
Krino! μη φωτογραφίζεσαι!:D
Quote:
:D :D
Ας ξεκινήσουμε απο το χαμόγελο ! Σιγα - σιγά ! (μην μας περάσεις και για ευκολες ! :P)
Γιατί βρε παιδιά δεν βγαίνουν οι φατσούλες ?? Μηπως δεν κάνω κάτι σωστά ?
:):D:cool::(:mad:;):o:P
μπα ειναι του φορουμ ευτραπελα
Σε μερικούς βγαίνουν όμως ! Σνιφ, σνιφ !
Ναι θα ηταν ωραιο να εχουμε φατσουλες:(
Αλλα φόρουμ έχουν και κινούμενες ! Εχεις δεί ?
Ναι εχω δει...αυτο ειναι απλοποιημενο φορουμ...ετσι το θελει ο διαχειριστης...μακαρι να ειχε και αβαταρ ξερεις φωτογραφιες που μπαινουν κατω απο το ονομα αριστερα...εχω μια καλη...ενα σκοτεινο τυπο να περπαταει...και να περπαταει:P
Ε , εντάξει avatar ίσως να παραήταν ! Δεν θα χωρούσαν και πολλά μηνύματα σε κάθε σελίδα, αν βάζαμε \'\'ζωγραφιές\'\' και εγω που δεν έχω adsl δεν θα με βόλευε !Quote:
Ναι εχω δει...αυτο ειναι απλοποιημενο φορουμ...ετσι το θελει ο διαχειριστης...μακαρι να ειχε και αβαταρ ξερεις φωτογραφιες που μπαινουν κατω απο το ονομα αριστερα...εχω μια καλη...ενα σκοτεινο τυπο να περπαταει...και να περπαταει:P
Παιδιάααα!!!
Να σας ρωτήσω κάτι: τώρα πια έχασα το μυαλό μου και αποφάσισα ότι την επόμενη φορά θα του δώσω ένα φιλί, αλλά γρήγορα γρήγορα, μήπως μας δει κανείς.
Γιαυτό τι λέτε, καλύτερα ένα άθοο στο μάγουλο ή ένα πιο ερωτικό στα χείλη;
Συγγμώμη αν σας βασανίζω με τις παράνοιές μου :P
Quote:
Originally posted by asteraki
Παιδιάααα!!!
Να σας ρωτήσω κάτι: τώρα πια έχασα το μυαλό μου και αποφάσισα ότι την επόμενη φορά θα του δώσω ένα φιλί, αλλά γρήγορα γρήγορα, μήπως μας δει κανείς.
Γιαυτό τι λέτε, καλύτερα ένα άθοο στο μάγουλο ή ένα πιο ερωτικό στα χείλη;
Συγγμώμη αν σας βασανίζω με τις παράνοιές μου :P
πες μου μία τα ζώδιά σας, να σου πώ:D