Originally Posted by
καθευτης
πηγα... επειδή είχα πάει και πέρσι πριν σταματήσω την χρήση περίπου ίδια εποχή για δύο ραντεβού μόνο, μου είπε πως καλύτερα για μένα είναι να σκεφτώ το κλειστό, γιατί το ανοιχτό είναι για άτομα που έχουν μια βάση έξω... το ότι δεν έχω σχέσεις καθόλου είναι πολυ δύσκολο για μένα στο να κάνω κάτι και πως στο κλειστό θα κάνω γνωριμίες και θα κρατήσω και κάποιες μετά... δεν ξέρω το μόνο που σκέφτομαι είναι η δουλειά... σιγά την δουλειά θα μου πεις.. αλλά ξέρω αν σε 9-12 μήνες που θα τελειώσω θα έχω έστω κι αυτή... γιατί αν είναι να βγω και να γυρίσω στα ίδια και πιο πίσω ακόμα δώρο άδωρο... δεν ξέρω καθόλου τι να σκεφτώ πάντως απογοητευτικα πολυ... κλείστηκα στο δωματιο μου σήμερα όλη μέρα και τίποτα δεν θέλω να κάνω... ούτε να φάω, ούτε τίποτα... και τώρα με το ζόρι γράφω... μου έδωσε ένα τηλέφωνο πάντως... θα πάρω... δεν χάνω τίποτα να πάρω ένα τηλέφωνο... εν τω μεταξύ του τύπου δεν του μιλούσα πολύ... με το ζόρι του μιλούσα... αν δεν πίνω έχω πολυ μεγάλο πρόβλημα με την επικοινωνία... γι αυτό είμαι συνέχεια κλεισμένη σπίτι... εκτός από το οικονομικό... και τι να λέω... ντρεπομαι να γκρινιάζω... αφού απορώ κι από δω πως το κάνω... αυτά για την δουλειά δεν του τα είπα... δεν ξέρω τι να σκεφτώ καθόλου... πάλι απογοητεύση... πως είμαι σε αδιέξοδο νιώθω