Originally Posted by
w95chris
Καλησπέρα Boom.Θα είμαι ειλικρινής και θα πω ότι το σχόλιο σου με εκνεύρισε λίγο αλλά δεν θα μπω στη διαδικασία να ανταποδώσω.Εξάλλου εγώ έγραψα αυτό το θέμα και εγώ είπα να εκφραστείτε ελεύθερα άρα όλα εντάξει.Τώρα όσο αναφορά τον δρόμο που διάλεξα προσωπικά δίκιο έχεις και είναι της λογικής.Αλλά δε μπορώ να πω στους γονείς μου ή στον οποιονδήποτε γενικά ξέρεις φεύγω χωρίς όμως καν να έχω πατήσει τα πόδια μου σε κάποιο μάθημα να δω πως είναι.Επίσης ούτε εγώ θα ένιωθα καλά με τον εαυτό μου αν το έκανα (ίσως όχι άμεσα αλλά κάποια στιγμή μπορεί να το μετάνιωνα μπορεί και όχι δε ξέρω).Αν ήμασταν 2 μήνες πριν (κάπου τέλη Αυγούστου με αρχές Σεπτέμβρη) τότε θα μπορούσα να κάνω την επιλογή του ΙΕΚ πιο "εύκολα" λόγω του ότι οι εγγραφές δεν είχαν αρχίσει καν.Να πω την αλήθεια σκέφτομαι σοβαρά να πάω στρατό όταν έρθει το χαρτί ώστε να τελειώνω και με αυτό (γιατί έχω ακούσει ότι όσο πιο νέος πας τόσο καλύτερο και εξάλλου από γνωστούς που έχουν πάει δεν κάνεις τίποτα ιδιαίτερο εκεί απλά κάθεσαι τώρα αν σε μερικά δεν ισχύει δεν είμαι σε θέση να εγγυηθώ γι'αυτό).Οι γονείς μου ποτέ δεν με πίεσαν να κάνω κάτι που ήθελαν (δηλαδή να επιμείνουν πολύ σε κάτι) και με άφησαν να ακολουθήσω τον δικό μου δρόμο στη ζωή.Υπήρχαν βέβαια και φορές που επέμεναν σε κάτι αλλά σεβάστηκαν την γνώμη μου στο τέλος.Διαπραγματεύομαι το τι ακριβώς θα κάνω.Δηλαδή αν θα πάω στη σχολή μου για να κάνω τον τουρίστα (δηλαδή όποτε έχω εργαστήρια απλά και μόνο για να μη κοπώ) ή αν θα πάω να παρακολουθήσω κανονικά.