Originally Posted by
Vagabond
Ρε παιδιά... είτε είναι νάρκισσος, είτε είναι απλά κλασσικός μαλάκας που πούλησε παραμύθι, είτε ήταν ερωτευμένος και ξενέρωσε, είτε κατάφερε αυτό που ήθελε και γεια σας, είτε κολλάει όσο είσαι δύσκολη κατάκτηση και βαριέται μόλις γίνεις δεδομένη, είτε είτε είτε... παίζει ρόλο?
Άντε και κατεβαίνει ο θεός ο ίδιος και σου εξηγεί τι παίχτηκε εδώ, και πλέον ξέρεις στα σίγουρα. Αλλάζει κάτι? Για όποιον λόγο, ο τύπος σου φέρθηκε έτσι. Δεν θα λύσεις τίποτα ούτε θα αλλάξει το πώς αισθάνεσαι με το να τρως το μυαλό σου αν είπε αλήθειες ή ψέματα ή αν είναι άρρωστος ή αν κορόιδευε από την αρχή ή όχι... δεν καθορίζεται η δική σου αξία από τις πράξεις ενός άλλου. Για οποιονδήποτε λόγο, ο συγκεκριμένος επιλέγει να ζει την ζωή του με έναν τρόπο που δεν σου ταιριάζει, και για οποιονδήποτε λόγο διάλεξε να σου φερθεί με έναν τρόπο που εσύ δεν μπορείς να δεχτείς. Προσπάθησε να βάλεις Χ, όχι μόνο εξωτερικά αλλά και μέσα σου. Δυστυχώς ή ευτυχώς οι άνθρωποι είναι τόσο πολυδιάστατοι και διαφορετικοί, που ανάμεσά τους βρίσκεις κάθε καρυδιάς καρύδι, καλό ή κακό. Έπεσες σε καρύδι που δεν κάνει για εσένα. Μπορεί να μην κάνει για καμία, μπορεί να κάνει για κάποια άλλη, δεν παίζει ρόλο για εσένα αυτό. Κλείσε το κεφάλαιο και πάνε παρακάτω.
Το ότι έχεις θυμό μέσα σου σημαίνει ότι δεν το έχεις ξεπεράσει, είτε είναι καψούρα είτε πληγωμένος εγωισμός. Και αυτό εδώ
εμένα μου λέει ότι ψάχνεις τρόπο να αυτομαστιγωθείς ελαφρώς, ότι εσύ φταις που συγκρατήθηκες στην αρχή που θα το ζούσες... μην το κάνεις, είναι κλασσική λάθος κίνηση. Κανείς δεν ξέρει (ούτε εσύ) τι θα έβγαινε αν το πήγαινες έτσι - μπορεί με το που γινόσουν προσβάσιμη και συναισθηματικά, και έδειχνες ενδιαφέρον κλπ, απλά να έβλεπες το άλλο του πρόσωπο νωρίτερα.
Άσε τι έλεγε. Εγώ να σου πω ότι τα εννοούσε όλα. Και? Αν είναι τόσο ρηχός που φτάνει να νιώθει έτσι, και να ξενερώνει κατόπιν στο τσακ μπαμ, τι μπορεί να περιμένει κανείς από αυτόν? Εγώ λέω να πάρεις ό,τι μάθημα μπορείς από αυτήν την εμπειρία, να αφήσεις τα μπαγκάζια πίσω για να μην τα πληρώσει ο επόμενος, και να προχωρήσεις τη ζωή σου.
.