Εκει που μπορεις να εκφραζεσαι ανετα λες και τις αληθειες σου..και αν για εσενα ειναι μια κουβεντα παραπανω το να πεθανει και να παει να στον φτυσει μεσα στην μουρη τοτε εγω παω πασο..
Printable View
Εκει που μπορεις να εκφραζεσαι ανετα λες και τις αληθειες σου..και αν για εσενα ειναι μια κουβεντα παραπανω το να πεθανει και να παει να στον φτυσει μεσα στην μουρη τοτε εγω παω πασο..
Ο θυμος παντα βγαζει υπερβολη..!Σε λιγο καιρο θα γελαει και ο ιδιος με αυτα που σκεφτοταν!
no comment...
Μην του/της απαντάς mnimonio please!
Ενταξει απλα παρερμηνευσε xart .. Κυκλοφορει και ενα ηλιθιο μοτο στο ιντερνετ που λεει οτι στον θυμο βγαινει ο πραγματικος χαρακτηρας και πολλοι το εχουν υιοθετησει!
Τιποτα στον θυμο θα πεις 699 μαλακιες γιατι εισαι εκτος εαυτου και οχι ο εαυτος σου.
Με προβληματίζει πολύ το ότι λέω μετά βεβαιότητας ότι δε θα κάνω ποτέ άλλη σχέση γιατί δεν θέλω σε καμία περίπτωση να ξαναπεράσω (ούτε μία στο τρισεκατομμύριο) τα ίδια!
Τι απάντηση να δώσει κάποιος σε αυτό; απο τη στιγμή που εσύ ο ίδιος δε θες άλλο να ρισκάρεις; χωρίς ρίσκο δε γίνεται τίποτε
γειά σου xart... νομίζω ότι η δουλειά και η οικονομική ανεξαρτησία είναι σημαντικότερο πράγμα για σένα αυτή τη στιγμή... η μακροχρόνια ανεργία σχετίζεται ευθέως με την χαμηλή αυτοεκτίμηση και οι άνθρωποι με χαμηλή αυτοεκτίμηση δυσκολεύονται σε κάθε είδους σχέση...
πολύ περισσότερο εσύ που, ως ομοφυλόφιλος, έχεις αντικειμενικά λιγότερες πιθανότητες να κάνεις σχέση ερωτική καθώς οι "διαθέσιμοι" προς εσένα άντρες είναι (αριθμητικά) λιγότεροι από τις αντίστοιχες γυναίκες (αν ήσουν ετεροφυλόφιλος)... ακόμα και στην ιδανική, χωρίς προκαταλήψεις, κοινωνία...
φαντάζομαι όμως ότι όλα αυτά τα ξέρεις ήδη... επίσης ξέρεις ότι αν θα σου βρεθεί η "άλλη σχέση" θα την ξανακάνεις... και πάντα θα υπάρχει (έστω και θεωρητικά) το ενδεχόμενο να ξαναπεράσεις τα ίδια και χειρότερα... ποιός εγγυάται εξάλλου?
η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις...
Mama... το γεγονός ότι δεν έχω δουλειά δεν έχει να κάνει με την χαμηλή αυτοεκτίμηση που έχω. Σαν άνθρωπος έχω όπως όλοι πολλά κόμπλεξ κατωτερότητας αλλά δεν πιστεύω ούτε ότι είμαι κανένας βλάκας ούτε άχρηστος ούτε ανίκανος κλπ. Είμαι σε επαγγελματικό επίπεδο αρκετά πάνω από τον μέσο όρο των συναδέλφων μου. Στην δουλειά μου έχω σαφώς μειονεκτήματα αλλά και πολλά πλεονεκτήματα. Ο λόγος που δεν δραστηριοποιούμαι σε αυτόν τον τομέα (της αναζήτησης -για αρχή- εργασίας) είναι ότι έχω, κυρίως λόγω των συνθηκών της παρούσης, αναπτύξει μια πολύ έντονη αγοραφοβία που με εμποδίζει να μετακινηθώ από την περιοχή που μένω και με δυσκολία κινούμαι σε κοντινές περιοχές μόνο με το αυτοκίνητο μου και σε στιγμές που οι δρόμοι είναι άδειοι (Κυριακές, αργά το βράδυ κλπ).
Τώρα για τους έρωτες... δεν ξέρω!!! Και φυσικά ποιος θα με αντέξει με τα ψυχολογικά και την αγοραφοβία μου;
τότε μάλλον θα πρέπει να ζητήσεις βοήθεια για να ξεπεράσεις την αγοραφοβία και όλα τα άλλα θα έρθουν (οχι από μόνα τους βέβαια, αλλά...) πιο εύκολα...
θυμήθηκα μια παλιά ρώσικη ταινία όπου ο "Ιβάν" έπινε γιατί δεν τον ήθελαν οι γυναίκες, οι οποίες δεν τον ήθελαν επειδή έπινε... από κάπου πρέπει να γίνει η αρχή να σπάσει ο κύκλος και μάλλον από σένα πρέπει να γίνει... μετά, όλο και κάποιος (κάποιοι) θα σε "αντέξει", απλά γιατί δεν θα είσαι "βαρύς" (=θα σηκώνεις μόνος σου το "βάρος" σου)
αλλά αυτά είμαι σίγουρη ότι τα ξέρεις επίσης :)
Oh mama... I love ya :rolleyes: