Κυρ μαλακα ή μαλακισμενη με το ενα μήνυμα, εδώ μέσα δεν έχουν θέση 13χρονα .. τέτοια κουμαντα κάνε τα στο δικο σου παιδι αν έχεις..
Η δική σου η συμβουλή που είναι; την έφαγε η γάτα;
Ελα να μου τα πεις με το κανονικό σου το νικ αν εχεις @@
Printable View
"Η δυσκολία δηλαδή της γραφής, εμφανίζεται με πολλούς διαφορετικούς τρόπους: Μεγάλα γράμματα, δυσκολία ακολουθίας των γραμμών του τετραδίου, αντιστροφές γραμμάτων, φτωχό επίπεδο ζωγραφικής, δυσκολία συντονισμού κινήσεων-αδεξιότητα, κακή στάση σώματος κατά τη γραφή (σκύψιμο), κακή ποιότητα γραμμάτων κλπ."
και βασικα το πληρες κειμενο http://www.gkoltsiou.gr/el/article_g...rticles/46-dso
τι να σου πω βρε μελος εμενα εκει παει το μυαλο μου απο οσα γραφεις... δεν ειναι μονο οτι ντρεπεσαι... λες οτι οι καθηγητες σου δεν σε καταλαβαινουν, οτι εχεις θεμα μονο στο σχολειο, οτι τα γραπτα σου καμια φορα ειναι δυσνοητα..
δεν ειμαι ειδικος για να κανω διαγνωση, απλως λεω τι γνωμη μου αποσα συμπαιρενω..μπορει να προκειται για καμια μαθησιακη δυσκολια (οχι απαραιτητα δυσγραφια)
εγω στην θεση σου παντως θα μιλουσα στους γονεις μου και θα πηγαινα σε ενα ειδικο για να δω που οφειλεται οντως το προβλημα!!
Ε μα δεν βαριοταν να κανει εγγραφη o καρακαξος για να με πει ρουφιανα? :P
χαχχαχαχχαχχαχχαχαχαχαχα
αχχαχαχαχαχχαχαχα με τ username σταφιδας τι ακριβως ενοεις?
θα γελασει κ ο καθε πικραμενος με ολα αυτα..