χαχα.. ναι ίσως έχεις δίκιο void..
Printable View
οκ. Λοιπόν σαφώς και έχω ερωτικές φαντάσιώσεις με περισσότερους απο έναν άντρες.
Η διαφορά είναι ότι δεν θέλω να δώ μέσα σ αυτές εκείνον!
Αυτός, θέλει να είμαι μέσα.. πρώτη μούρη!
Πέρα απο τις φαντασιώσεις όμως.. όταν έρθει η ώρα της αλήθειας.. αν με ρωτήσεις θα σου πω, ότι θέλω να κάνω έρωτα μόνο μαζί του. Τουλάχιστον σ αυτή τη φάση της σχέσης. Αργότερα ποιός ξέρει τι μπορεί να εξελιχθεί και πως. Δεν είμαι κλειστό μυαλό, αλλά δεν μπάζω και απο παντού.. χαχα..
Ξέρω πραγματικά,,, και το πιστεύω απόλυτα οτι το τρίο είναι η υπέρτατη φαντασίωση των αντρών. Αφού έχει λυσσάξει.. γιατί δεν παει να βρεί δυο.. άλλες? εκτός απο μένα?
Οσο αφορά το ποια.. μου είπε να διαλέξω εγω. Μου έστελνε καποια λινκ απο διαφορα προφιλ.. και μου ζήτησε να ψάξω να βρώ όποια θέλω εγω. Δεν τον νοιάζει..
Αυτό που τον ένοιαζε...κι αυτό που μου έλεγε παντα ήταν ότι ήθελε να τα ζήσει όοοοολα μαζί μου. Με μενα και να έχουμε τους άλλους κάτι σαν τα σεξ παιχνίδια μας..
y.g.. δεν θέλω να είναι μέσα αυτός σε τέτοιες φαντασιώσεις.. γιατί δεν θα νοιάζομαι για τους άλλους πλέον.. και όχι γιατι ντρέπομαι για κάποιο λογο..
Αυτα που λέει μπορεί να τα λέει για να αισθάνεσαι μοναδική και κυρίως δεμένη. Προφανώς μπορεί να τα λέει και σε άλλες. Κι εμένα μου έλεγε ότι θέλει να το κάνουμε για πάντα κι ότι είμαι η καλύτερη και στο χαρακτήρα και στο κρεβάτι από όσες έχει γνωρίσει. Το για πάντα το εννοούσε όχι με τον τρόπο που εγώ το ήθελα γάμο μονιμότητα κτλ. Πάντα έμενα να απορω αφού είμαι τόσο καλή γιατί προτιμά την ελευθερία του και τις άλλες και παράλληλα με ψάχνει. (είσαι σίγουρη ότι δεν έχει μια σταθερή που την κερατώνει κρυφά; )
Ναί. Αυτό γιατί αν είχε.. θα πρέπει να είναι τελέιως φυτό!
Είναι κάθε μέρα μέσα στο site που γνωριστήκαμε.. και πολύ συχνά, μιλάμε ώρες απο εκεί. Όχι.. μένει με τον αδελφό του. Το ξέρω γιατί πραγματικά δεν είναι ψέυτης γενικότερα. Ακόμα κι αν παει και κάνει κάτι, θα μου το πει! Αν γίνει κάτι.. το μαθαίνω και χωρίς να το θέλω δηλαδη..
ΚΡΥΟ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΤΡΙΟ...........
αχινε πρεπει να σαι πολυ σεξοβομβα παντως για να σε θελει ενας τετοιος αντρας! Εγω λεω καντου μια αποχη, ενα ψιλογραψιμο κ βλεπεις. Δε νομιζω ν ασχολιοτανε αμα δε σε ηθελε. Μαλλον επεσες κ συ με τα μουτρα απ την αρχη.
Ξέρω ότι μετράω. Ξέρω ότι σταματάνε στο δρόμο να μου ζητήσουν το τηλ μου. Προχθές πάλι τελευταια φορά. Και όχι γιατί κυκλοφορώ ξεβράκωτη.. χαχαχα!!
Το θέμα είναι ότι δεν τον έκανα να με σέβεται δυστυχώς. Αυτό είναι κάτι που θέλει να βάλεις τον άλλον να 'δουλέψει' για να παρει κάτι απο σένα.
εγώ.. απλώς τον σέρβιρα
και δεν έχει καμία σχεδόν σημασία το πως δείχνεις τελικά. αυτο που μετράει είναι το τι 'βγάζεις' σαν άτομο στην συγκεκριμένη σχέση. Τι βλέπει αυτός απο σένα.
Αν σε δει οτι εισαι σερβιτόρα .. την γ..... απλα πραγματα..
εγώ αυτό ενιωσα και αυτό θέλω να αναποδογυρίσω.. και όχι εκεινον ουσιαστικα
εμένα θέλω να αλλάξω και την στάση μου απέναντι στον εαυτό μου μέσα σ αυτή την σχέση... και κατα συνέπεια σε εκέινον.
Αυτός απλώς θα κάνει αυτό που θα ανταποκρίνεται .. σ αυτό που θα κάνω εγώ τελικά. Καλό η κακό δεν έχει καμία σημασία για μένα.
Αυτό που με νοιάζει είναι να είναι αληθεια. Και αυτό που είδε μέχρι τώρα ήταν ένα φοβισμένο πλάσμα με σπασμένη αυτοπεποίθηση.
Δυστυχώς. Αυτό ήμουν και ακόμα δεν είμαι και εντελώς καλά.
Ήταν η πρώτη επαφή μετά απο σχεδόν δυο χρόνια αποχής απο τα παντα.. σεξ.. και λοιπα.. μετά απο μια σχέση που με τσάκισε ψυχολογικά.
Όχι γιατι τον λάτρευα κλπ.... οχι αλλα γιατι ήταν τοσο μπερδεμένη.. τοσο βαριά.. τοσο δύσκολη.. ειχε τοσα μέσα που δεν φτανει 24ωρο να μιλάω.
βγήκα.. όμως.
Tωρα καθε ποτε βρισκοσαστε?
Δύσκολα θα αλλαζε. Όταν έκανε την συζήτηση αυτή μαζί σου από μόνος του ότι δεν ενδιαφέρεται για κάτι άλλο του έδειξες ότι δεν ενδιαφέρεσαι μόνο γι'αυτό; καλό είναι να του το πεις για να το ξέρει. Το όνειρο αυτό το έχουν όλοι οι άντρες να έχουν μια που δεν πιέζει δεν ζητάει και τους δίνει αυτό που θέλουν κι όποτε το θέλουν και κυρίως δεν ρωτάει και δεν ανακατεύεται με το τι κάνουν όταν δεν είναι μαζί της. Γι'αυτό δεν δίνουν παραπάνω αξία σε αυτές.