Griego, σε βρίσκω πολύ ήπιο και ευγενικό, παρ' όλο που έχεις δεχτεί κάθε απόχρωσης επίθεση, από ροζ μέχρι μαύρο... μάλλον το θέμα σου - προσωπικά δεν σε κόβω για "τρολ"- είναι δύσκολο να σταθεί ακόμα και σ' ένα φόρουμ -ψυχολογικής- υποστήριξης...
Printable View
Griego, σε βρίσκω πολύ ήπιο και ευγενικό, παρ' όλο που έχεις δεχτεί κάθε απόχρωσης επίθεση, από ροζ μέχρι μαύρο... μάλλον το θέμα σου - προσωπικά δεν σε κόβω για "τρολ"- είναι δύσκολο να σταθεί ακόμα και σ' ένα φόρουμ -ψυχολογικής- υποστήριξης...
Εγώ απορω τι σε έκανε να ερωτευτεις εναν ιερέα; τι σε τράβηξε; δλδ απο οπου και να το πιάσεις μπαζει.. Και απο που εφτασες στο συμπέρασμα οτι και αυτός μπορεί να σε θέλει;
Τόσοι άντρες ομοφυλόφιλοι είναι εκεί εξω το ράσο σε τράβηξε;
Μιλάς σοβαρά ή τρολλαρεις;
mama πίστεψε με μακάρι να τρόλαρα... θα το διασκέδαζα έστω και ανωρίμως... ειλικρινά μακάρι να τρόλαρα... όσο για τις πολύχρωμες επιθέσεις... καλοδεχούμενες κι αυτές ειλικρινά είναι το τελευταίο που μ'απασχολεί στη παρούσα φάση...
mnimonio δεν έγινε με σκοπό... δεν μπορώ να στο εξηγήσω... και προς Θεού δεν έβγαλα το συμπέρασμα ότι με θέλει... απλά είπα ενστικτωδώς το λέω... αλλά από ενστικτωδώς στη πραγματικότητα υπάρχει ένα χάσμα... σ'αυτά τα πράγματα δεν είναι τι μας τραβάει... έγινε τόσο απλά... κι όπως είπα και στη φίλη mama μακάρι να τρόλαρα...
Γνώμη μου είναι να κανεις πίσω και όχι να τρέχεις και στην Αθήνα για να τον δεις.. Ναι οκ κάποιοι δεν τιμούν τα ράσα τους ουτε την ιδιότητα τους , όμως αυτό δεν σημαίνει οτι θα κάνουμε ολικό τσουβαλιασμα ολων των ιερέων.
Έτσι και αλλιώς δεν έχεις να κερδίσεις κάτι απο όλο αυτό που κατα 99% είναι μονο στην φαντασία σου.
Δεν είπα ουδέποτε ότι όλοι δεν τιμούν τα ράσα τους ούτε λέω μακάρι να ναι αυτός ένας που δεν τα τιμάει για να μπλέξω μαζί του, απλά οκ ξέρω ότι είναι κάτι ζόρικο... από κάθε οπτική γωνία... αλλά σαφώς δεν είναι ένα παιχνίδι ούτε ξύπνησα με τη διάθεση να σκανδαλίσω έναν ιερέα... παιδιά συγνώμη δεν ξέρω πως αλλιώς να το πω... έγινε... απλά έγινε... τι το θελα κι εγώ να μπω στην εκκλησία;;;;; Και εννοείται δεν υπήρχε η προδιάθεση να ζήσω το ''απαγορευμένο''
Εγω λεω αφηστε το παιδι να κανει οτι γουσταρει , θα το ( η οχι ) κανει ουτως η αλλεως .
Δεν πρεπεινα στερουμε απο οιονδηποτε το δικαιωμα της ελευθερης βουλησης .
Καλημέρα σε όλους... Δεν είναι το θέμα να κάνω ότι θέλω γιατί η υπόθεση είναι ζόρικη από παντού... Εννοείται κάθε σχόλιο είναι καλοδεχούμενο... Απλά παιδιά... προσπάθησα να το πνίξω αλλά ζόρικο...
Καλημέρα :)
Σκεφτόμουν ότι τα δικά σου αισθήματα είναι ανεξάρτητα από το αν ο άλλος είναι ιερέας, αν είναι παντρεμένος, εάν είναι ομοφυλόφιλος, αν μένετε σε άλλες πόλεις.
Μην επικεντρώνεσαι στο γεγονός ότι είναι ιερέας γιατί ενδεχομένως έτσι αυτοενοχοποιείσαι και βλέποντάς το ως κάτι "απαγορευμένο"το μυθοποιείς μέσα στο μυαλό σου, οπότε δυσκολεύεσαι κιόλας να πας παρακάτω..
Ας υποθέσουμε ότι οι συνθήκες ήταν ολόϊδιες κατά τα λοιπά πλην του επαγγέλματος.
Θα εξακολουθούσαν να υφίστανται τα τρία παραπάνω:μπορεί να μην είχατε τον ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό, μπορεί να ήταν παντρεμένος, υπάρχει απόσταση...και μετά φυσικά προκύπτουν κι άλλα δεδομένου ότι δεν τον ξέρεις καθόλου!
Η λογική σου λοιπόν τι σου λέει; ότι θα είχε νόημα να διεκδικήσεις; ότι θα σου προσέφερε κάτι το να μπεις σε μια τέτοια διαδικασία;
Με ποιο τρόπο θα σε ωφελούσε αυτή η κατάσταση;
Κατά αντιστοιχία λοιπόν θα ισχύσει και για την περίπτωση με τον ιερέα.
Μη νιώθεις τύψεις για τα συναισθήματα που σου προέκυψαν..γι'αυτό τα λένε συναισθήματα, τροφοδοτούνται από διαφορετικά σημεία του εγκεφάλου μας! Η λογική μας όμως, με την έννοια της καλώς εννοούμενης ωριμότητας, υπαγορεύει να σταθμίζουμε λίγο τα πράγματα και να συγκρατούμε κάπως τον κυκεώνα σκέψεων που έχουμε συνηθίσει να κάνουμε.
Τα πράγματα είναι απλά και προφανή συνήθως :)
Καλά έκανες όμως και τα έγραψες εδώ...και μου έκανε εντύπωση που δεν αρπάχτηκες με κανέναν διότι η επιθετικότητα ήταν διάχυτη..
Είσαι όντως τόσο άνετος ή καταπιέζεσαι κιόλας προκειμένου να μη δώσεις παραπάνω "στόχο" από αυτόν που (κατά την ελληνική κοινωνία φυσικά) δίνεις ήδη με το να είσαι ομοφυλόφιλος;
Καλημέρα φίλε ή φίλη void (συγνώμη δεν ξέρω το φύλο σου) Σαφώς και δεν λέω όλα καλά όλα ωραία... Αν τα βλεπα cool να το πω έτσι τώρα δεν θα μουν εδώ... θα προχωρούσα κι ότι γινόταν... Απλά δεν μπορώ να το κατευνάσω... δλδ πλέον λέω οκ... τι έπαθες;;;; Απλά στη προσκείμενη περίπτωση είναι τρομερά δύσκολο να το δω ψυχρή λογική...
Όσο για το ότι είναι ιερέας... δεν είναι ότι αυτό με ''κρατάει'' στο παρελθόν έχω δεχθεί μέσω διαδικτύου φλερτ από δύο ιερείς αλλά δεν είπα ''ουάου let's go for forbidden love'' καμία σχέση... και μάλιστα τους απέκρουσα ευγενικά... Απλά με τον συγκεκριμένο με κρατάει πίσω ότι φοβάμαι μη τον βλάψω... διότι αν μαθευτεί (ακόμη κι ΑΝ λέμε ΑΝ γίνει κάτι) θα χει προβλήματα στο μέλλον...
Όσο για τους ''φίλους'' που μου επιτέθηκαν... καλή καρδιά... κι αυτοί μέσα στο πρόγραμμα είναι... δεν το παίζω άνετος απλά χωρίς να θέλω να τους μειώσω είμαι σε τέτοια κατάσταση που δεν μ'αγγίζουν τα ευγενικά η αγενή πειράγματα τους... ας πουν ότι θέλουν... Λαμβάνω εννοείται υπ'όψιν μου μία αρνητική κριτική, στη τελική κατέθεσα το πρόβλημα μου και λογικό είναι να μη περιμένω να μου χαιδέψετε το αυτί μου... αλλά τα πειράγματα αστεισμού, μείωσης κτλ... ούτε καν με αγγίζουν...