εσωτερικη σου ευχομαι καλη διαμονη στη κλινικη αν το αποφασισες κ ακομη ακομη καλη απολαυση οσο ειναι δυνατον
Printable View
εσωτερικη σου ευχομαι καλη διαμονη στη κλινικη αν το αποφασισες κ ακομη ακομη καλη απολαυση οσο ειναι δυνατον
να μην παρεξηγουμαι ελπιζω στην καλη διαμονη σου(το τονιζω αν το αποφασισες...) γτ δεν θα ειναι με εισαγγελικη αρα με καλουτσικες συνθηκες.και γτ θυμαμαι τις δυο φορες που νοσηλευτικα ηταν υπεροχα σχετικως(σε σχεση με τις αλλες δυο που ηταν κολαση σωστη).παντως καλη τυχη κ μην ξεχασεις να 'προσευχηθεις' να μην πεσεις σε κανα χασαπι που δινει αλλοπεριντιν με τη σεσουλα.ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΦΙΛΤΑΤΗ
δημητρη σ'ευχαριστω πολυ!
την κυριακη θα μπω τελικα μου το ειπε σημερα ο γιατρος μου
εχω αγχος και απο την αλλη μετραω αντιστροφα και ειναι επωδυνο
@μυσπ θενκς μακαρι ολα να πανε καλα και να μη γινω ζομπι
Καλή δύναμη
εσωτερικη σε σκεφτομαι συχνα τελευταια και αυτο το λεω με πασα ειλικρινια
σου ευχομαι ολοψυχα καλη δυναμη και κουραγιο αν και ξερω καλα πως οτι και να πω απο δω ειναι λιγο...
ευχαριστω ολους σας..
σε μερικες ωρες θα παω στην κλινικη..
θα ειναι μια μεγαλη νυχτα
ολα θα πανε καλα!
σε περιμενω....:)
φιλακια εσωτερικη!!!!!!!!!!!
εσωτερικη, κοιτα να βλεπεις τις ψευδαισθησεις σαν να εισαι τριτο προσωπο.
εμενα με βοηθησε οταν τις ειχα.
δες το σαν να βλεπεις μια ταινεια π.χ., αποστασιοποιησου απο το μυαλο σου - δεν εισαι μονο αυτο -
και πες οκ τωρα το βλεπω αυτο, ξερω οτι δεν ειναι πραγματικοτητα αρα δε μπορει να με βλαψει αρκει να μη κανω καμια βλακεια στην ψευδαισθηση ή
στην πραγματικοτητα.
ευχομαι να μην μπω ποτε σε κλινηκη θα τρελαθω δια παντως. δεν την παλευω σε αυτα τα μερη ρε.....
παιδια γεια επαναφερω το θεμα γιατι εδω και τρεις μηνες παλευω να αποφυγω τη νοσηλεια.... θελουν να μιλησουν στους συγγενεις μου δεν ξερω τι να κανω δεν θελω να μπω...
κανεις?????