Δεν την ειδα και πολυ για παρθενα,την γλωσα τουλαχιστον την παιζει καλα,πολυ καλα θα ελεγα
Printable View
Δεν την ειδα και πολυ για παρθενα,την γλωσα τουλαχιστον την παιζει καλα,πολυ καλα θα ελεγα
Κανε ότι γουστάρεις...
Εγώ απλά εξήγησα τι κάνει εκείνη...
Μπορώ να σου προτείνω 2 πράγματα,που θα έκανα εγώ στην θέση σου,ανάλογος το πως μου την βάραγε...
1-Η παίξε και εσύ από δω και πέρα,και μιας και είναι γατάκι και γουστάρει τα παιχνιδάκια,σιγά σιγά θα δείξει κοιλια ,οποτε όταν έρθει η ώρα,καντίν ΚΟΜΜΑΤΙΑ για να μάθει ότι δεν κάνει να παίζει τόσο.
(Αλλα άργησες πολύ "γιαυτο",3 βδομάδες....)
2-Απλά "γραψτην",χωρίς βρισιές κλπ(και καλά βαρύς κλπ μαλακίες),και τραβα στο επόμενο θηλυκό...
Γενικά,μπινελίκια σε τύπισσες,ποτε...
Απλά τους επιβεβαιώνει ότι καταβάθος είμαστε ακόμα στην σπηλιά,ΟΠΟΤΕ ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΙΜΟΙ(ΤΟ M ΣΕΡΝΕΙ ΚΑΡΑΒΙ)...
Σωστός εγωισμός,δεν βλάπτει..
Το δευτερο δεν λεει γιατι την γουσταρω αρκετα,και αμα μπορει να γινει κατι θα το προσπαθησω.Το πρωτο πως να το παω?Παντως για μια εβδομαδα δεν της μιλαγα ,και ηρθε και με ρωτησε γιατι δεν της μιλαω και αν εχω καπιοιο θεμα[την πειραξε].
Κοίτα το ότι μπορεί να ξέρει να φιλάει καλά δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν είναι. Μπορεί απλά να έχει φιλήσει αρκετά αγόρια ως εκεί όμως. Σε αυτές τις ηλικίες κάνουν μόνο φάσεις κάποιες φορές εκτός κι αν έχει βρεθεί κανένας καλός να τις πείσει για τίποτα παραπάνω. Πως και δεν την ρωτάς αν έχει ολοκληρώσει;
Για να πω την αληθεια,σαν μιξοπαρθενα κανει,αλλα ειναι πολυ κοινωνικη.Να κανω μια τετοια ερωτηση ,ενω απλα εχουμε φασωθει μια φορα[γλωσσοφιλα],νομιζω ειναι too match.Λεω οταν την ξαναδω να της μιλησω παλι οπως τοτε,να ξερω τι ζηταει ,γιατι μουθ φαινετε χανω τον χρονο μου.
Αφού της έκοψες το παιχνιδάκι,πως να μην την πείραξε...
E άμα τα θέλει και εσένα ο κώλος σου,τι να σου πω.
Κόψε τα βρισίδια καταρχάς.
Αδυναμία είναι.
Και απλά χαλαρά.
Πάλι στα ίδια...
Αν και είναι αρκετά άρρωστο το πρόγραμμα...
Άσε το πρώτο.
Δεν είναι για σένα,γιατί γουστάρεις(είσαι σκύλος σε μεγάλο βαθμό και το ξέρει),και κατά πασα πιθανότητα θα αποτύχεις όταν θα πρέπει να ανταποδώσεις,οποτε απλά προσπάθησε να χαλαρώσεις και να περάσεις όσο καλύτερα γίνετε.
Δεν θα πρότεινα να περιμένεις κάτι "σοβαρό" πάντως...
Οποτε πάνω από όλα,χαλαρά.
Μπορεί να έχει πανέμορφα niples,δεν είναι η μονη όμως...
το παιχνιδακι αν το λες ετσι,της το εκοψα πριν βγουμε,και ενω περασαμε καλα παλι τα ιδια αποτι φαινετε μονο που τωρα textαρει non stop και παιρνει φουλ τηλεφωνα.Μαλλον θα το παω οπως το λες,χαλαρα και οτι βγει,εγω της εχω δειξει οτι γουσταρω ,αμα θελει αυτη ας κανει μια μαμημενη κινηση.
Να την ρωτήσεις οπότε νιώθεις έτοιμος ίσως έτσι την φέρεις πιο κοντά αν την κάνεις λίγο να σε εμπιστευτεί με τους καλούς σου τρόπους που νομίζω ότι επιβάλλεται να έχεις. Θα πει από μέσα της αυτός εδώ είναι καλός κι έχει κάτι να μου πει και μπορεί να σε δει λίγο αλλιώς να σε πάρει και πιο σοβαρά και να σταματήσει να παίζει παιχνίδια. Μια κοπέλα επειδή έχει κάποιες γνώσεις κι επειδή είναι πολύ κοινωνική η είναι προκλητική σε αυτή την ηλικία δεν σημαίνει ότι έχει προχωρήσει. Μπορεί να θέλει και να φοβάται αλλά να ψάχνει κάποιον να την πείσει. Άνετα μπορούν να σε ανάψουν μόνο κάποιες και μετά να σε αφήσουν να αναρωτιέσαι γιατί πολύ απλά ξέρει ότι έχει εμφάνιση κι αν δεν την πείσεις εσυ ότι είσαι καλός θα την πείσει κάποιος άλλος επειδή δεν την πήραν και τα χρόνια!
Μου το ακυρωσε σημερα,βγηκε με φιλη οπως ειπε,δεν της εστειλα τιποτα,και τωρα 1 η ωρα το βραδυ μου στελνει ΔΕΝ ΜΟΥ ΜΙΛΑΣ.Ειναι στα καλα της?Τι να της πω δηλαδη,τα καλαντα?10 χρονων ειμαστε?
XA0X0A0XA0XA0XA0X0XA0XA0XA0XA0XA
Κωμωδία.
0AX0XA0XA0XA0XA0X0A0XA0XA0XA0XA0X0
Νάσαι καλά ρε γιωργάκη,και ήμουν αρκετά down σήμερα.
Στη θέση σου αν ήμουν άντρας θα την κυνηγούσα λίγο ακόμα μέχρι να τη ρίξω στο κρεββάτι και μετά θα την παρατούσα εν ψυχρώ για εκδίκηση. Σόρυ, αλλά είναι ολοφάνερο ότι σε παίζει. Μην την πάρεις σοβαρά.
οπως τα λες φιλος,φαρσοκωμωδια κανονικη.Καρη δεν βγαζω ,αποτι φαινετε ή ακομα εχει μεινει στο λυκειο ή δεν ξερει τι θελει.Καραγκιοζιλικια non stop.Μακαρι να ηξερα πως να το διαχειρηστω το θεμα,αλλα δεν ξερω.Πραγματικα κουραστικα
Κάνε αυτό που σου είπα ... το κέρδισε με την αξία της! Τόσες κοπέλες όμορφες και τσαχπίνες υπάρχουν μην κολλάς σε αυτήν.. τωρα εχεις κολλήσει με το φτύσιμο αλλά αν πάρεις τα πάνω σου και το δεις αλλιώς θα το γυρίσεις το παιχνίδι
Εχω προσπαθησει τοσο πολυ εδω και 3 εβδομαδες,εχω πεσει ψυχολογικα ,και πραγματικα Κουραστικα.Δεν νομιζω να της δωσω αλλη σημασια ,μονο κακο μου προκαλει,δεν υπαρχει λογος.Thanks παντως για τα tips.
Τότε κάνε ό,τι σου βγαίνει. Χαλάρωσε για μερικές μέρες, κάνε διάφορα και μην ασχοληθείς μαζί της. Αλλά αν και να ερθει και κάνει πάλι τα δικά της κάνε ότι κάνεις και μετα φτύσε την. Αυτή θα σου ψήσει το ψάρι στα χείλη, θα ζοριστείς άσχημα. Δεν αξίζει