Originally Posted by
kozchr
Να πληρώνομαι και να το παίξω και λίγο μακάκας οκ,πάει και έρχεται.Αλλα και να αγωνιώ το πως θα βγει ο μήνας και να έρχεται η συνάδελφος που έχει εδώ 1,5 μήνα αλλά ξέρει να κάνει την δουλειά που πρέπει,να μου την πλασάρει σε μένα επειδή αυτή και καλά κουράζεται (2 ώρες την ημέρα έρχεται καθημερινά εδώ) και έχει και παιδί και υποστηριζόμενη απο άλλο παλιότερο συνάδελφο (για τον οποίο κυκλοφορεί φήμη ότι θέλει να την φασώσει) ότι εγώ έχω χρόνο (με τη λογική ότι έτσι και αλλιώς είναι μέρες που βγάζω εδώ 12ωρα λες και είμαι εδώ για να τα ξύνω και επειδή γενικά έξω κυκλοφορω πάντα μόνος και η πόλη ειναι μικρή και φαίνεται αυτό) είναι απίστευτα εκνευριστικό.Δηλαδή επειδή δεν έχω προσωπική ζωή,δεν έχω δικαίωμα να διαμαρτύρομαι....Εγώ είμαι ο σουπερμαν και δεν κουράζομαι..Και για άλλη μια φορά το αφεντικό αμέτοχο..Η βασικά σε φάση "η δουλειά πρέπει οπωσδήποτε να βγεί.βρείτε τα μεταξύ σας."και εγώ ο βλάκας είμαι τόσο σκατοφιλότιμος που στο τέλος θα κάτσω να την βγάλω.Τελικά σε αυτή τη ζωή μόνο άμα το παίζεις θύμα είσαι καλός.