Originally Posted by
Interferon
Κύκνε εφόσον δεν είστε πια μαζί προσπάθησε να κάνεις κάτι για να νιώσεις εσύ καλύτερα. Δηλαδή να κάνεις πράματα που θα σε κάνουν να ξεχαστείς έτσι ώστε σιγά σιγά να μπεις σε ένα νέο κύκλο για τη ζωή σου που πίστεψε με θα είναι καλύτερος. Πάντα μετανιώνουμε για διάφορα θέματα που συνέβησαν παλιά και αναλογιζόμαστε τι κάναμε λάθος. Προχωράς μπροστά στη ζωή σου, δεν κάθεσαι να στενοχωριέσαι με αυτό τον τρόπο. Με καταλαβαίνεις? Το ότι δεν είστε πια μαζί σου φαίνεται άσχημο τώρα καθώς δεν μιλάτε καν αλλά αποδέξου την κατάσταση και κυρίως ρώτα τον εαυτό σου εάν πραγματικά θα ήθελες να 'μίλαγες' μαζί του όσο έχει 'σχέση'? Νομίζω θα σε έκανε να αισθάνεσαι άσχημα.. Επειδή είπες ότι πιστεύεις στην βοήθεια του θεού και γενικά στην θρησκεία, μπορώ να σου πω ότι εάν ήταν γραφτό να είστε μαζί θα ήσασταν. Κάτι σημαίνει αυτό. Μπορεί να μην ταιριάζατε όσο εσύ νομίζεις ή κάτι να μην πήγαινε στο μέλλον καλά σε αυτή τη σχέση και έτσι η μοίρα σου απέτρεψε κάτι ακόμη χειρότερο. Προσπαθώ να σε κάνω να δεις τα πράματα από άλλη οπτική γωνία.
ΥΓ-1 Αν αυτός που θες, δεν σε θέλει ή δεν θέλει η 'ζωή' σου να είστε μαζί, τότε δεν αξίζει για σένα.
ΥΓ-2 Αν έχω παραλείψει κάποια λεπτομέρεια στην ιστορία σου, πες μου :)
ΥΓ-3 Να ξέρεις ότι πολλούς από τους προβληματισμούς σου μετά από σχέσεις και γενικά τέτοιες καταστάσεις, τις έχουν πολλοί. Αν σε παρηγορεί και εγώ είχα περάσει στενοχώριες επειδή δεν μπορούσα να έχω μια κοπέλα που ήθελα και απλά το άφησα και δεν με νοιάζει καν πλέον!