Καλά τόσοι άντρες στο φόρουμ !! Γιατί μόνο 5 απαντήσανε ???
??????????????????????????????
Printable View
Καλά τόσοι άντρες στο φόρουμ !! Γιατί μόνο 5 απαντήσανε ???
??????????????????????????????
Οριστε απαντησα και εγω που ημουν αναποφασιστος για να μην παραπονιεσαι:)
Νομιζα οτι είχες απαντήσει ! :)
Οι υπόλοιποι ???????????????????????
(Το ωπ μπορεί να είναι με ω, αλλα το ορίστε είναι με ο :P)
Το διορθωσα λιγο πριν διαβασω το σχολιο:)Επηρεαστηκα απο το προηγουμενο θεμα:)
Τωρα δεν έχω λόγο να παραπονιέμαι !!!
(ας είναι καλά το internet με το e-shopping)
Οχι δεν είναι γυναικείες οι δουλειές του σπιτιού ούτε και αντρικές. Εφ όσον και οι δύο εργάζονται πρέπει να μοιράζονται. Με μεγάλη χαρά όμως θάφτιαχνα σουτζουκάκια αφού δεν ξέρω πως μπαίνει μια βίδα στον τοίχο.
Quote:
Χαχαχα μου ελεγε η κοπελια μου θελω μασκαρα για μαλλια της oriflame αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα...μπορεις να μου βρεις...lol δεν ηξερα σε τι περιπετεια εμπαινα...ναι μωρο μου θα σου βρω.
Εφαγα τον τοπο τι Hondos center...τι κομμωτηρια...τι τηλεφωνα στις αντιπροσωπειες...και τελικα παραγγειλα απο το ebay της Αγγλιας...3 λιρες το προϊον 8 τα ταχυδρομικα ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι lol.
Ευτυχως που κραταει πολυ...:P
Quote:
Originally posted by liberchild
θάφτιαχνα σουτζουκάκια
σουτζουκακια κανω και εγω...
:cool:
Χαχα..Θέλω κι εγώ έναν άντρα σαν κι εσέ....Έτσι..Πατίνι για τον έρωτα...Πού χάθηκαν αυτά τα παιδιά;;χεχε....Η Oriflame εταιρεία φυτικών καλλυντικών.....καλά λόγια έχω ακούσει..Ο Χόντος δεν έχει την μάρκα....Ούτε τα κομμωτήρια..Υπάρχει όμως αντιπροσωπεία στην Ελλάδα...Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
Χαχαχα μου ελεγε η κοπελια μου θελω μασκαρα για μαλλια της oriflame αλλα δεν μπορω να βρω πουθενα...μπορεις να μου βρεις...lol δεν ηξερα σε τι περιπετεια εμπαινα...ναι μωρο μου θα σου βρω.
Εφαγα τον τοπο τι Hondos center...τι κομμωτηρια...τι τηλεφωνα στις αντιπροσωπειες...και τελικα παραγγειλα απο το ebay της Αγγλιας...3 λιρες το προϊον 8 τα ταχυδρομικα ή κατι τετοιο δεν θυμαμαι lol.
Με έκανες και γέλασα πάντως!!!!
Ρωτάμε και καμιά κοπελίτσα στο Psychology...Λέω εγώ...
Ναι υπαρχει αντιπροσωπεια τι θες να μαθεις?:P
Βασικα δουλευει με περιεργο τροπο εχει καποιους που συνεργαζεται και παιρνουν προϊοντα και τα πουλανε σαν πλανοδιοι ή κατι τετοιο...δεν ξερω τι μοντελο ειναι αυτο.
Τους λεω ειμαι απο το ταδε μερος μου δωσαν τηλεφωνο αντιπροσωπου..επικοινωνησα ..καλα ολοκληρη οδυσσεια...απλως ειχα πεισμωσει στο τελος...δεν μπορει λεω να μη μπορω να βρω ενα σκα..προϊον,ηθελα να ευχαριστησω και την καλη μου...που μου το ειπε ως 30 φορες:P...με εκεινο το Oriflame τι εκανες?
Αααα δεν το ξανακανω αυτο...ετσι λεω τουλαχιστον:D
Μάσκαρα για μαλλιά ????Quote:
Originally posted by keep_walking
Quote:
Δεν το έχω ξανακούσει ! (ξέρω μασκαρα για τα μάτια και μάσκα για τα μαλλιά)
Κοκκέτα η κοπελιά σου ! :P
Ελα που υπαρχει αλλα αντε να βρεις...για δοκιμασε να δεις...:D
Ε, αν πρέπει να βρω, θα βάλω εσενα να ψάξεις ! :P
Τι κάνει αυτή η μάσκαρα ? Κατι σαν ανταυγες ?
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ Π.Χ. ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Καταρχήν καλωσήρθες στο φόρουμ και στην παρέα μας !!! :):):):):):):)Quote:
Originally posted by MANTHES
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΙΚΕΣ. ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙΣ Π.Χ. ΕΝΑ ΒΑΡΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΤΡΑ. ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΩ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΝ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΤΡΕΥΤΩ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ. ΑΠΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΩΣ ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΖΗΤΑΕΙ ΜΕ ΤΡΟΠΟ.ΟΠΟΙΕΣ ΦΕΡΟΝΤΑΙ ΕΞΥΠΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Είσαι ο ένας απο τους δύο που ψήφισαν \'\'Ναι\'\' ????
Υ.Γ. Και μια φιλική παρατήρηση . Να γράφεις με πεζά γράμματα γιατί με τα κεφαλαία θεωρείται οτι φωνάζεις ! ;)