πάντως και γω δεν μπορώ να στείλω πμ πάντως,κάποια βοήθεια?τα έχω πιάσει τα 50 +
Printable View
πάντως και γω δεν μπορώ να στείλω πμ πάντως,κάποια βοήθεια?τα έχω πιάσει τα 50 +
οριακά δλδ
ρε σεις τι γίνεται 54 πόστ με αυτό και πάλι τπτ...θα εμφανιστεί ξαφνικά η επιλογή;
άλλο ένα να πάω στα 55
μάλλον αργεί όλο το σύστημα ε ;
γραφω και εγω εδω μπας και συμπληρωσω τα 55 μηνυματα που λετε πως χρειαζεται για να στελνω προσωπικα μηνυματα σε αλλους!!!!!!!!!!!!!!
Γεια σου Mac εγω χρησιμοποιω τα πμ αν ειναι για κατι που απαγορευεται απο το φορουμ πχ ονοματα γιατρων φαρμακα κλπ τωρα η αληθεια ειναι πως με καποια μελη δημιουργειται μια περισσοτερη οικειοτητα αλλα ειμαι δυστυχως τοσο αμελης που καποιες φορες βαριεμαι να παρω και τηλ
ε δε πειραζει αμα δημιουργηται οικειοτητα το πολυ πολυ να τραβηξεις το γιακα σου να βγουν λιγοι υδρατμοι κ μετα συνεχιζεις... αλλιως δε βγαινει ακρη :)
οπιος εχει τα γενια εχει κ τις τσατσαρες.
κανε κλικ πάνω στο ονομα του μελους ..λογικα θα πρεπει να εμφανιστει η επιλογη..αλλα θα πρεπει και το αλλο μελος να εχει συμπληρωσει τα 50 μυν για να εμφανιστει η επιλογη..καλη αρχη στα νεα μας μελη !
Εγω , Παυλινα , εχω βοηθηθει και βοηθησει περισσοτερο με τα πμ , αλλα ειμαι ηδη 3 χρονια εδω , κτθλψη βλεπεις , και εχω αποκτησει οικειοτητα με αρκετα μελη , στην αρχη , κι εμενα μου φαινοταν περιεργα τα πμ , δεν συμμετεχω σε φορουμς , ουτε φεις εχω , βλεπεις παλια γενια , αλλα μεσω φορουμ , ανεκτησα επαφη με τον εξω κοσμο , που την ειχα χασει , και τωρα ειμαι καλυτερα , απο τις αρχες του 2000 τραβιεμαι ...................
συμφωνω και εγω με τον χρηστη macgyver για οσα λεει, καμια φορα δεν ειναι τοσο ευκολα να βγαλεις τα προσωπικα οπου θα μπορει ο καθενας να τα δει και απο μεσα του να χλευαζει, αντιθετα οταν ο αλλος εχει βιωσει τα ιδια με σενα καπου ταιριαζετα