άρα, κλειώ και keep, δεν πρόκειται για παρενόχληση.
σαφές, ε?
Printable View
σαφές, ε?
Quote:
Originally posted by Kleiw
Ευτυχώς που το δικό σου σχόλιο ήταν μέσα στην γλύκα !!!!
ολοι μου λενε οτι σταζω σιροπι....
Τα έχουμε πει Κρίνο ! Οι γλύκες μας τελείωσαν !!
να σε παρω ενα ταψι μελομακαρονα που ερχονται και γιορτες??
Εσυ ειδικά μου έχεις κάνει σαφείς τις προθέσεις σου και δεν είναι οι γλύκες ! (θυμάσαι το τελευταίο w2w? )
βρε κουτο ετσι ειναι, οσοι κανουν γλυκες πρωτα κανουν ναζια...
(αυτο το w2w εσημαινει u2u η ψευδιζεις??)
Κράτα τουλάχιστον το επίπεδο σου ! Αν θες .........
δεν εχω επιπεδο καρντια μου, ειμαι ενας αλητης, ενα ραμολιμεντο .... σνιφ κλαψψψψ....
κλειώ, ούτε quote δεν κάνω...
αισθάνομαι άσχημα όταν διαβάζω ότι κάποιος έστειλε σε κάποιον u2u, χωρίς να έχει και τη συγκατάθεση του άλλου να το πει..
μπορείς να έχεις οτι διένεξη θέλεις σε u2u, μη το κοινοποιείς σε παρακαλώ.
τουλάχιστον δεν είναι ευγενικό. Αν δεν μπορείς ή δεν θες να συνεχίσεις το ύφος κάποιου σε ποστς, σταμάτα το. Άλλο τα καρφώματα σε κοινή θέα και άλλο να μιλάς για κάτι ιδιωτικό.
Ακούγεται απειλητικό και φρικάρω..
αν παρόλα αυτά σου έχουν δώσει το οκ, μη μου δίνεις καμμία σημασία
ευχαριστώ
Η δική του πρόθεση ποια ήταν Reina ???Quote:
Originally posted by Reina
σαφές, ε?
Επαναλαμβάνω \'\'Επαγγελματική πρόταση για να την κάνει τελικά ερωμένη ! Προτείνει την οικονομική της ανεξαρτησία με αντάλλαγμα την ερωτική της εξάρτηση !\"
Αλλο αν η φίλη μας το χειρίστηκε !
Πως θα χαρακτήριζες όμως τον τύπο ?
Σε πληροφορώ λοιπον οτι δεν δέχομαι προσβολες ανυπόστατες απο κανέναν !!!Quote:
κλειώ, ούτε quote δεν κάνω...
αισθάνομαι άσχημα όταν διαβάζω ότι κάποιος έστειλε σε κάποιον u2u, χωρίς να έχει και τη συγκατάθεση του άλλου να το πει..
μπορείς να έχεις οτι διένεξη θέλεις σε u2u, μη το κοινοποιείς σε παρακαλώ.
τουλάχιστον δεν είναι ευγενικό. Αν δεν μπορείς ή δεν θες να συνεχίσεις το ύφος κάποιου σε ποστς, σταμάτα το. Άλλο τα καρφώματα σε κοινή θέα και άλλο να μιλάς για κάτι ιδιωτικό.
Ακούγεται απειλητικό και φρικάρω..
αν παρόλα αυτά σου έχουν δώσει το οκ, μη μου δίνεις καμμία σημασία
ευχαριστώ
Ο σεβασμός μου υπάρχει απέναντι σε αυτούς με σεβονται !
Και μόνο !
Αν κάποιος έχει την πρόθεση να μου κάνει πόλεμο και μάλιστα δημόσια, να μην περιμένει την προστασία μου !
Να με σεβαστεί πρώτα αυτός !
Quote:
Η δική του πρόθεση ποια ήταν Reina ???Quote:
σαφές, ε?
Επαναλαμβάνω \'\'Επαγγελματική πρόταση για να την κάνει τελικά ερωμένη ! Προτείνει την οικονομική της ανεξαρτησία με αντάλλαγμα την ερωτική της εξάρτηση !\"
Αλλο αν η φίλη μας το χειρίστηκε !
Πως θα χαρακτήριζες όμως τον τύπο ?
το θέμα μας είναι να αξιολογήσουμε την ηθική του κυρίου Αντώνη ή να προσφέρουμε δυό συμβουλές στη Λάουρα η οποία βεβαίως και ΔΕΝ χειρίστηκε καμμία κατάσταση, είτε από αδυναμία να αξιολογεί τον εαυτό της ή από αδυναμία να ταυτιστεί με το χωροχρόνο του έτους 2007?
Μάλλον θα έπρεπε να αναρωτιόμαστε τι μπορούμε να κάνουμε για να αποφύγουμε το μακέλεμα, παρά να κατηγορούμε το μακελάρη που στο κάτω κάτω τη δουλειά του κάνει?
Εσύ κλειώ, τί έχεις καταλάβει από όλο αυτό που συνεχίζεται?
Τι εννοείς δεν χειρίστηκε καμιά κατάσταση ???
Εγω βλέπω οτι μια χαρα την χειριστηκε !
εγώ πάλι βλεπω οτι η κατάσταση χειρίζεται τη Λάουρα..
Quote:
Κράτα τουλάχιστον το επίπεδο σου ! Αν θες .........
βρισκεις ευκολο να κρατησει κανεις επιπεδο οταν εισαι ενα βημα πριν δημοσιευσεις το - τα μυνημα που σου εστειλα???
Δεν νομιζω να ειναι κατι τετοιο εφικτο....
Οχι οτι με ενοχλει να δημοσιευσεις οτι θες αλλα επειδη ειθιστε να ειμαστε κομματακι διακριτικοι μου δειχνει να καταλαβω καποια πραγματα για το ποιον εχω απεναντι μου.
Οσο για το αν περιμενω προστασια απο εσενα,
το μονο που εχω να σου πω ειναι να προσεχεις μην σκισεις κανα καλσον και εχουν ακριβύνει.....
τα σεβη μου.
;)
Δεν προτίθεμαι να δημοσιοποιήσω κάτι, αν δεν είναι απαραίτητο για την δημόσια αποκατάσταση της εικόνας μου που εσύ προσπαθείς να προσβάλλεις !Quote:
Originally posted by krino
βρισκεις ευκολο να κρατησει κανεις επιπεδο οταν εισαι ενα βημα πριν δημοσιευσεις το - τα μυνημα που σου εστειλα???
Οσο λοιπον κρατάς το επίπεδο σου, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς !
Πρώτος με αποκάλεσες κουτσομπόλα (ανυπόστατη προσβολή)
και μετά ειρωνευτικες χαρακτηρίζοντας με \'\'καλό κορίτσι\'\' , υπονοώντας οτι οι διαθέσεις σου είναι καλές (??????????)
Προς αποκατάσταση της εικόνας μου λοιπον , ενημερώνω οτι μου έχει γίνει γνωστό το ακριβώς αντίθετο !
Με άλλα λόγια , αν περιμένεις οτι μπορείς να το παίξεις σε διπλό ταμπλο και να γυρίζεις τα πράγματα όπως θες, γελάστηκες και διάλεξες λάθος συμπαίκτη !
δεν με ενδιαφερει να κρατησω κανενα επιπεδο, ουτε δεχομαι συμβουλες τετιου τυπου.Quote:
Οσο λοιπον κρατάς το επίπεδο σου, δεν έχεις λόγο να ανησυχείς !
Κατα τα αλλα, ποτε δεν εχω ανησυχησει για τιποτα στην ζωη μου μεχρι στιγμης.
Ολα καλα - ολα ανθηρα.
Για παρενοχληση φαινοταν στην αρχη και ηταν τουλαχιστον...τωρα αν η laura ελεγε...ο τυπος ηθελε να μου προτεινει δουλεια με αλλους σκοπους...μετα μας λεει οτι προσπαθουσε να με θαμπωσει με τα λεφτα του...και τελικα το προχωρησε το ζητημα τι να πω?Quote:
σαφές, ε?
Κατανοώ ότι προέκυψε μια ένταση και είναι ανθρώπινο κι αυτό,
επιτρέψτε μου όμως να σας παρακαλέσω να παραμείνουμε με την προσοχή μας στραμμένη στο extreme game, να το παρακολουθήσουμε και να το συζητήσουμε.
Ευχαριστώ.
Quote:
Originally posted by keep_walking
Για παρενοχληση φαινοταν στην αρχη και ηταν τουλαχιστον...τωρα αν η laura ελεγε...ο τυπος ηθελε να μου προτεινει δουλεια με αλλους σκοπους...μετα μας λεει οτι προσπαθουσε να με θαμπωσει με τα λεφτα του...και τελικα το προχωρησε το ζητημα τι να πω?Quote:
σαφές, ε?
H laura έδειξε από την αρχή οτι οι σκοποί του ήταν αυτοί που ήταν και εκείνη συνέχιζε.
Όταν σε παρενοχλούν keep, ή χτυπάς παραίτηση από την κατάσταση (δεν πήρε τη δουλειά για να παραιτηθεί από αυτήν) ή παίζεις με άλλους σκοπούς- δεν κλείνεις ραντεβού για καφέ όπως είδαμε από το πρώτο επεισόδιο.
Και μη βιάζεσαι να μιλάς για ανηθικισμούς που στην προκειμένη εγώ εντοπίζω και στη συμπεριφορά της Λάουρα, εφόσον προσπαθεί να περάσει την έλξη/σχέση της ως σεξουαλική παρενόχληση.
Το δικο σου δεν νομιζεις οτι ηταν υπερβολικο...απο τη στιγμη που για να ριξει ο αλλος την κοπελλα της προσφερει εργασια...χωρις να ξεκαθαρισει τους σκοπους του απο την αρχη?Quote:
...μα τι έκανε ο χριστιανός?
Συμπερασμα δικο μου απο την ολη υποθεση?
Οι ηθικοι μενουν με το ... στο χερι:P