Με προσεγγίζουν άντρες.. .Απλά έτσι ανίκανη που είμαι τι να τους κάνω? Μόνο να καλοπερνάω? Για κάτι πιο σοβαρό θέλει να μπορείς να αναλαμβάνεις και ευθύνες. Δεν ειμαι καλή σε αυτό. Οπότε...
Με προσεγγίζουν άντρες.. .Απλά έτσι ανίκανη που είμαι τι να τους κάνω? Μόνο να καλοπερνάω? Για κάτι πιο σοβαρό θέλει να μπορείς να αναλαμβάνεις και ευθύνες. Δεν ειμαι καλή σε αυτό. Οπότε...
εμενα με ειχες ρωτησει αν εχω φβ.στο εδωσα αλλα χεστηκες απλα.
Αυτό τώρα ειναι άσχετο δεν αφορά το θέμα μας. Δεν ψάχνω άντρα εδώ μέσα.
απλα για να δεις οτι εχεις τις ευκαιριες να κανεις οτιδηποτε,ενω καποιοι αλλοι βιωνουν απλα περιφρονηση!
Εδώ συζητάμε για τους ανθρωπους που νιώθουν ανίκανοι και πώς μπορεί τελικά αυτή η ανικανότητα να θεραπευτεί.. Εάν και εφόσος.. Διότι συνεδριες κάνω αλλα παρόλο αυτα το αποτέλεσμα ειναι το ίδιο..
Τι ευκαιρία ήταν αυτή? Θα γινόμασταν φίλοι στο φβ όχι κάτι άλλο. Για να μιλάμε κι από κει. Έχω έτσι κι αλλιώς κάτι σαν σχέση..
εσυ εχεις ευκαιριες.απλα θα ειχα και εγω εναν ανθρωπο να μπορω να πω μια καλημερα και 2 κουβεντες.ουτε εγω ψαχνω γυναικα απο δω μεσα!
Quote:
k παλι σχεσεις δε γινονται με τη τεχνικη του οτι να ναι του στιλ ειδα φως κ μπηκα οταν μιλας οπου να ναι ειναι σα να δηλωνεις εξ αρχης οχι κ τοσο σοβαρος..Quote:
εμενα με ειχες ρωτησει αν εχω φβ.στο εδωσα αλλα χεστηκες απλα.
αν θελει καπιος να σοβαρευτει θα πρεπει να εχει κατι κοινο με καπιον για να κανει σχεση μαζι του αφου αλλιως δε τραβαει το θεμα κανονικα...
οταν βλεπεις το πραγμα επιφανειακα η απλα θες να περασεις το καιρο σου ετσι απλα αποτυχαινεις κ σαφως δεν εχει καμια σημασια που εισαι φιλος κ με πιον με φβ κ παραφβ εχει σημασια αν σκεφτεσαι με βαθος κ οχι επιπολαια για κοιμηθεις απλα με καπιον κ να κανεις τη πλακα σου γιατι αν το προβλημα σου ειναι αυτο πηγαινεις κ σε ενα μπορντελο κ καθαριζεις κ δε κουραζεσε κ ολας να κυνηγας γκομενες
ασε που εκτος αυτου οταν δε κουραζεσε κ εισαι στο κοσμο σου οι αλλοι σε εχουν κ σε εκτιμηση
αυτο που κρατα τις σχεσεις κ οχι απαραιτητα ερωτικες αφου εγω ειμαι αλλεργικος στη λεξη ερωτας αφου πιστευω οτι ειναι μια απατη ειναι το βαθος των σκεψεων σου κ οχι με πιον θα κοιμηθεις μαζι του επιδη απλα εσφηξαν οι ζεστες...
οταν δεν υπαρχει βαθος δεν υπαρχει τιποτε.
δεν ζητησε κανεις σχεση και ποσο μαλλον με ατομα απο εδω μεσα προς αποφυγη παρεξηγησεων.
Πρέπει να το πάρουμε απόφαση ολγακι... ΑΥΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΑΡΕΣΟΥΜΕ