Originally Posted by
P73
μετα απο παροτρυνση του περιβαλοντος μου και αφου εκανα ακομα μερικες εξετασεις (μαγνητικες, υπερηχους κτλ) αποφασισα να επισκεφθω εναν ψυχιατρο, ποιος θα το περιμενε? μολις μηνες πριν ουτε που θα το φανταζομουν να εφτανα σε αυτο σημειο! ας ειναι! μακαρι να ειναι για καλο.
Ο γιατρος μου εξηγησε πως υπαρχουν 2 ειδων θεραπειες, η ψυχοθεραπεια και η φαρμακευτικη αγωγη, θεωρει για την περιπτωση μου την δευτερη λυση ως ενδεδειγμενη αφου εχω εντονα σωματικα συμπτωματα που δεν με αφηνουν να λειτουργησω σωστα.
Ξεκινησα λοιπον με Entact 5mg για τις πρωτες 10 μερες και μετα αυξηση στα 10mg, παραλληλα μου χορηγησε xanax 3 x 0,25mg και αν δεν νιωσω πως καλυπτομαι μπορω να παρω το διπλασιο.
Ειμαι στην 5η μερα, χτες βραδυ ηταν δυσκολο, κατα τις 21.00 ενιωσα μια υπνηλια που αυτη με τη σειρα της με εκανε να αγχωθω μην λιποθυμισω! τελικα κρατηθηκα και δεν πηγα παλι στα ΕΠ! ξυπνησα στις 2.00 με μια αισθηση ελαφρου καψιματος στο στηθος και ανησυχια, νεος φοβος εκει, καταφερα και αποκοιμηθηκα και στις 8 το πρωι πηρα 0,25mg xanax να ηρεμησω λιγο γιατι ξυπνησα παλι καπως! με ειχαν κυριευσει οι σκεψεις οτι "κι αν εχω κατι παθολογικο?", "ετσι θα ζω πλεον?" καθησα στο κρεβατι ως τις 11.00, δεν ειχα κουραγιο και διαθεση να σηκωθω, τελικα το καταφερα και μετα ενιωθα καλυτερα, εντωμεταξυ ολο αυτο διαστημα εχω πολλα ρεψιματα λες και πινω κοκα κολα συνεχεια! τα δε χασμουρητα καποιες φορες πολλα!
οποιος εχει να πει την εμπειρια του ας το κανει ελευθερα ρε παιδια! τι ειναι αυτο ρε γμτ που μας εχει βρει?