Ναι αλλα χαλανε οι...................... πωποι !!
Printable View
το θεμα αυτο ειναι θεμα σεξουαλικοτητας και κατ'επεκταση θεμα υγειας..δεν νομιζω οτι ειμαι η μονη που γραφει για θεματα σεξ..οπως και να χει για τα ατομα που το θεωρουν αναρμοστο για το forum μιση ντροπη δικη μου μιση δικη σας που το διαβαζετε
Ναι δεν βλέπω κάπου να λέει για του @@λου τα εννιάμερα.. Τεσπα!
To σκελος αυτο , οντως δεν ειναι θεμα ψυχολογιας.
Το βασικο ερωτημα στο πρωτο ποστ ηταν οτι η θεματοθετρια ενιωσε ασχημα , αβολα και αγχωθηκε για το πως μπορει να φανει αυτο στον συντροφο της. Και αυτο απτεται της ψυχολογιας.
Ας ασχοληθουμε λοιπον με αυτο και ας αφησουμε το ιατρικο μερος ή το πορνογραφικο που ανεφερε ο Μαγκ στην ακρη.
ακριβως αυτο ηταν το κυριο θεμα μου..η περιγραφη ηταν απλα αναγκαια για να μπορεσω να φτασω στο κομματι του πως αιστανθηκα !
Χαχαχαχα, πετυχημένο.
Καλά κάνεις ρε Μαγδαληνή που ρωτάς, μη ντρέπεσαι καθόλου! Το πίσω δεν μπορεί να αντικαταστήσει το εμπρός κυρίως λόγω υγιεινής, συνεπώς δεν θα είναι και πάντα "διαθέσιμο". Αν και ανάλογα τις διαιτητικές σου συνήθειες είναι πιθανό να είσαι σχεδόν πάντα καθαρή, υπάρχει και η λύση του κλύσματος αλλά θα σου πρότεινα κάτι όπως αυτό να το συζητούσες πρώτα κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στον/στην γυναικολόγο σου..