Kαλημερα και παλι.Ειμαι και παλι ο φιλος της ασπρο μαυρο(ο μαυρο ασπρο και ο ...αγγλιστη black&white)Απο χθες περιμενω mail επιβεβαιωσης ,ετσι ωστε να ενεργοποιηθει ο λογαριασμος και να μπορεσω να πω κιεγω τη γνωμη μου,μεσα απο το δικο μου ατομικο προφιλ,πραγμα που δεν εχει γινει ακομα.Εστειλα mail στους διαχειριστες του site αλλα τιποτα.Οποτε αυτο πιστευω να λυνει την παρεξηγηση που εχει δημιουργηθει και να διαφωτιστικαν οσοι μιλησαν για ερμαφροδυτα προφιλ χρηστων και διαφορα τετοια.Το θεμα που εχουμε με τη συντροφο μου για εμας ειναι αρκετα σοβαρο και η γνωμη και καποιου αλλου ισως μας βοηθουσε.Οχι οι υποδειξεις,δεν μας ενδιαφερει τι θα εκανε ο καθενας απο εσας στη ζωη του.Αγαπητε(ή αγαπητη)Σονγκχουα η λυση που προτεινεις νομιζω οτι ειναι η ιδανικη αλλα οταν μπλεκονται και τα συναισθηματα στη μεση την κανουν οχι και τοσο εφικτη.Με την ασπρο μαυρο εχουμε περασει αυτα τα 6 σχεδον χρονια αρκετα,τα οποια μας εχουν κανει να δεθουμε πολυ.Απαντωντας στον/ην minimonio,θα σου πω απλα οτι πριν δει αυτο το ανατριχιαστικο ομολογουμενως υλικο η φιλη μου,δηλωνε η πιο ευτυχισμενη γυναικα στον κοσμο και αν σε αυτο προσθεσουμε το σεξουαλικο(το οποιο ειναι πραγματικα απεριγραπτο)τοτε πιστευω οτι θα μπορουσες να παρεις μια απαντηση στην απορια σου.Οσο για το αν ειναι τροπος ζωης μου ή οχι θα διαφωνησω.Ειχα αναλογες εμπειριες στο παρελθον,εμπειριες οι οποιες εμοιαζαν σαν μια "διεξοδος" απο την ρουτινα και τις φασαριες που ειχαμε κατα καιρους για διαφορα θεματα."Δεν ειναι αυτα για μενα"προσπαθουσα να πεισω τον εαυτο μου και εκανα διαφορα σαν αυτα που ειδε.Προερχομαι απο ενα αποτυχημενο γαμο και αυτο με κανει πιο επιφυλακτικο για το που παω και τι κανω.Μπορουσα να ειχα αντιδρασει με διαφορετικους τροπους καθε φορα που ενοιωθα εγκλωβισμενος σε μια κατασταση που εκεινη τη στιγμη με εκανε να νοιωθω πνιγμενος.Να εβγαινα...να γνωριζα γυναικες....να εβγαζα γουστα.....οτι θα εκανε ενα "γνησιο"αρσενικο.Εμενα λογω και του παρελθοντος μου μου εβγαινε "αλλιως".Δεν ειναι κατι για το οποιο ενοιωθα υπερηφανος,ουτε κατι το οποιο με εκανε να νοιωθω ωραια και με καθαρη τη συνειδηση μου.Εμοιαζε ως η πιο ανωδυνη εκεινη τη στιγμη λυση και για τους δυο μας.Και αν συνεχιζε αυτη η πηγαια εκρηξη της γυναικειας μου πλευρας τα πραγματα θα εμοιαζαν πιο ξεκαθαρα και ευκολοτερα θα παιρνονταν καποιες αποφασεις οι οποιες εμοιαζαν ηδη ειλημμενες στο μυαλο μου.Αλλα στη συνεχεια τα πραγματα ηρεμουσαν,με την ασπρο μαυρο αρχιζαν να ξαναβγαινουν τα πραγματικα μας συναισθηματα στην επιφανεια,ξεχνιοντουσαν οσα ειχαν προηγηθει και αλλος ενας κυκλος(φαυλος)ξεκινουσε.Ει� �αι αρκετα μπερδεμενη η ολη κατασταση και ισως μας βοηθουσαν τα συμπερασματα που εβγαλε η αγαπητη marian_m βλεποντας τα προφιλ που επισκευτηκαν τα νεοτατα μας(ασπρο μαυρο και μαυρο ασπρο)προφιλ.Εγω παντως πιστευω οτι αν δυο ανθρωποι αγαπιουνται πραγματικα θα μπορουσαν,ισως και με τη βοηθεια καποιου ειδικου,να καταφερουν να βρουν λυση ακομα και σε ενα τοσο σοβαρο ζητημα.Σοβαρο για εμας γιατι η φιλη marian_m εχει αντιθετη αποψη.Τα φιλια μου και την καλημερα μου και ελπιζω να ερθει επιτελους αυτο το mail επιβεβαιωσης δημιουργιας λογαριασμου ωστε να μη χρειαστει να ξαναχρησιμοποιησω το προφιλ της φιλης μου για να απαντησω