Originally Posted by
ΚΑΣΣΑΝΔΡΑ
Γειά σου Donk! Για να ξεκαθαρίσουμε λίγο, κάθησε και σκέψου γιατί ήρθατε σε τέλμα την πρώτη φορά, μετά την γέννηση του παιδιού, ποιές ήταν οι αιτίες και για ποιον λόγο δεν θέλεις ερωτικά τη γυναίκα σου. Μήπως δίνεται ολοκληρωτικά στο παιδί και έχεις ξενερώσει βλέποντάς την μόνο ως μητέρα! Αναρωτιέμαι αν σου έχει κάνει θέμα την ερωτική σας αποχή, αν την προβληματίζει ή δεν την νοιάζει καθόλου. Το φυσιολογικό είναι να έχει πάει το μυαλό της ότι έχεις ερωμένη.
Εγώ θα σου πρότεινα λοιπόν να πάτε σε έναν σύμβουλο γάμου. Εκεί θα έχετε τη δυνατότητα και την ευκαιρία να βρείτε τις αιτίες της κατάστασης και αν τελικά δεν μπορέσετε να επανενωθείτε θα έχεις τη δυνατότητα μέσα από την κάλυψη του ψυχολόγου να φανερώσεις την πραγματική κατάσταση και πώς υπάρχει μια άλλη σχέση. Θα είναι νομίζω και πιο ανώδυνο για τη γυναίκα σου αυτό.
Όσον αφορά το θέμα της απιστίας, για μένα δεν είναι θέμα εντιμότητας ή όχι, το θέμα είναι πού θα καταλήξει όλο αυτό..
.........
Πάντως, σκέψου καλά πριν πάρεις μια οποιαδήποτε απόφαση για να μη χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο αργότερα και πήγαινε να συμβουλευτείς πρώτα έναν ειδικό, εγώ επιμένω!