-
Ισως το εχω παρει λιγο εγωιστικα, αλλα εχει σχεση οτι προσφατα εχω παθει τα ιδια με μια αλλη που ενω πηγε πολυ γρηγορα μεσα σε μια βδομαδα κολλησαμε εντελως και μετα εξαφανηστηκε και το φταιξιμο ειναι δικο μου λεει οτι δεν της εδειξα ενδιαφερον που αν το παρατηρησει κανεις απο κλησεις και μυνηματα εβλεπε το αντιθετο.
-
Παιδιά βρεθηκαμε αλλες τρεις φορες παρα πολυ καλα είμασταν περασαμε πολυ ομορφα φιλιομασταν συνεχεια...δεν ολοκληρωθηκε η σχεση μας ενω το πηγαιναμε πολυ καλα λογο ανωτερας βιας...εχω μπορω να πω ερωτευτει. Εχει ενα θεμα με την επικοινωνια οταν ειμαστε χωρια δεν λεμε πολλα
-
Mπραβο! Τι εννοεις με την τελευταια φραση;
-
Δεν μιλαμε πολυ ολο εμενα περιμενει μου φαινεται να στειλω κανενα μυνημα...εχουμε δυο μερες να μιλησουμε, kerasi δεν εχουμε επικοινωνια μονο εγω το κραταω με το ζορι μου απανταει...επισης εχω να προσθέσω οτι τοσο που κολλήσαμε φιληθηκαμε με τετοιο παθος δεν περιμενα να μην θελει να μου πει κατι εστω απο μυνημα ουτε να με προσφωνησει καπως διαφοτετικα...τα ιδια και τα ιδια.
-
Είναι πολλή νωρίς για να σ προσφωνήσει κάπως,πες της εσυ από μνμ π.χ Γατουλα τ κνς? η κάτι τέτοιο...Ζήτα της να ξαναβγείται
-
Εγω της τα λεω την μιλαω ετσι...αυτη μου ξεκαθαρισε δεν ειναι πολυ ανετη για να προχωρησει σε κατι θελει απλα να βγαινουμε...
-
Σπιτι σου ερχεται αμα την καλεσεις;
-
Δεν θελει σχεση, σεξ μπορει να κανουμε δεν ειναι για σχεση για διαφορους λογους και τετοια που μου ειπε...και εγω δεν ξερω ενω εχουμε πολυ ορεξη και παθος τι να πω...μπορει να ερθει αμα την καλεσω τι θελεις να πεις Kerasi? Τα πραγματα θελω να πω εγω τα νιωθω λιγο καπως, ενω ειναι πολυ ωραια και περναμε σαν πρωτες φορες καλα αυτο το ξεκαθαρισμα που μου εκανε με εβαλε σε σκεψεις...αλλιως τα εβλεπα στο μυαλο μου εγω...Επίσης θέλω να αναφερω μια αποψη μου ενα παραπονο μου...η κατασταση αυτη που μου λενε : "εισαι απιστευτα γλυκο, καλο, σωστο, υπεροχος αντρας, τελειος, ομορφος, πολυ καλος στο σεξ και διαφορα τετοια" ΑΛΛΑ δεν μπορω να συνεχισω, η θελω να μεινουμε φιλοι, η αστο δεν ξερω πως να το κρατησω η δεν ειμαι για σενα η για σχεσεις τωρα" μου την σπαει στα νευρα!!! Σορρυ κιολας αλλα παιδια αφου ειμαι τοσο καλος γιατι δεν καθεται καποια μαζι μου και ταλαιπωρουμαι ετσι?
-
Ακου κάλεσε την και μαγείρεψε της ,και προσπάθησε να της ανοιχτείς,πάρε κάνα τριαντάφυλλο και άμα σου πει τπτ πες για πλάκα τα πήρα ,πήγαινε κάπου ρομαντικά,πιάνε της το χεράκι που και που...δεν κάνεις σχέση με την μία,περιμένεις λίγο να δεις την χημεία...... , άμα σ γνωρίσει καλύτερα μπορεί να θέλει ,κάνε κάτι ρομαντικό και ας λέει ότι δεν θέλει....
Όλες οι γυναίκες έχουν τον τρόπος τους, 2ον μην τις πιέζεις...τις πιέζεις θεωρείς?...Είναι σημαντικό να μην είσαι πιεστικός, η πολυλογάς η φορτικός, ...¨
Αύτη δεν πιστεύω να είναι από κάνα πρόσφατο χωρισμό?
-
Αρε τι να αυτα που λες σε μενα μιλας...φιλε superboy13 ολα αυτα τα εχω κανει και ρομαντικα την παω, και λουλουδι την πηρα της πιανω γλυκα το χερι την φιλαω με πολυ παθος της ανοιγομαι σιγα σιγα ξερω πως να την μιλησω...την κανω να νιωθει ομορφα...κοντα στο να ολοκληρωσουμε την σχεση μας ειμαστε..και οι δυο περιπου τρεις μηνες πριν χωρισαμε...πολυ καλα νιωθει και εγω...και ξερω πως να φερυω σε μια γυναικα ωστε να νιωθει καλα μαζι μου...α και superboy13 δεν την πιεσα καθολου μου το ξεκαθαρησε να το παμε σε φιλικο σταδιο και οπως προκυψει, και ολα αυτα αφου αρχισαμε με παθος τα φιλια...τελειος οτι ναναι μου φαινεται αυτο φασκει και αντιφασκει.
-
ε τότε τι να σου πω άπλα περίμενε λίγο καιρό....το ενδεχόμενο να θέλει να μείνει μόνη της η μ ελεύθερη σχεση για λίγο καιρό το έχεις σκεφτεί?
-
Μπορει να εχεις δικιο...διαβασε και την προταση μου την τελευταια πιο πανω...θα το δουμε στην πορεια, σας ευχαριστω πολυ ολους για τις απαντησεις σας!!!
-
Μάλλον δε σε θέλει ιδιαίτερα. Έτσι όπως λες ότι αντιδρά, πιο πολύ ψάχνει σεξ και κάποιον για να επιβεβαιώνεται, με την έννοια να ανεβεί η αυτοπεποίθηση και το ηθικό της και ότι μετράει. Όταν θέλουμε κάποιον, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και δεν μπαίνουν στη μέση δικαιολογίες και αν και ίσως και θα δούμε.
-
Παιδι μαλαμα θα συμφωνησω με σενα, η κοπελα το πολυ πολυ να θελει σεξ, δεν ειναι για σχεση γτ εχει το μυαλο στον αλλο. Αμα την καλεσεις σπιτι σου κ πει ναι σημαινει οτι θα κατσει να το κανετε αλλα την βλεπω φευγατη. Γι αυτο ολα αυτα τα παιχνιδακια του τυπου τι ειμαστε τωρα εμεις και αλλα χαριτωμενα.
-
Συμφωνω και με τους δυο σας αυτα σκεπτομαι και εγω παιδια...εαν το αφηνε και αφηνοταν σε μενα μια χαρα απλα θα ηταν τα πραγματα οταν ρωταμε "ρωταει" τι κανω πως το σκεπτομαι και πως να το παμε τωρα και ειναι κολλημενη με τον αλλον και χωρισανε δηθεν αλλα για λογο οτι ειναι μακρυα...οχι τελειος τελειος μπηκε κοκκινη γραμμη που κανω εγω σε ολους τους χωρισμους μου και τπν σκεφτεται τι να υποθεσω? Οτι οποιαδηποτε ανυποπτη στιγμη ερθει απο δω ο λεγαμενος και για οποιαδηποτε στιγμη η καππυ δεν μπορω η ειμαι δουλεια κλπ κλπ θα τον δει...παιδια εμπιστοσυνη χαμενη απο την αρχη εκει ππυ νομιζεις οτι μπορεις να αρχισεις κατι εκει αυτοματα το χανεις...επισης να προσθεσω τωρα η ορεξη μου δεν θα ειναι ιδια και να κανουμε κατι σεξ κλπ θα νιωθω διαφορετικα ολη "η μαγεια" χαθηκε...