Originally Posted by
αγκαθι
..... Του μιλησα για την οριακη διαταραχη θεωροντας δεδομενο ότι ηξερε για αυτήν. Αυτος όμως ουτε καν τη γνωριζε. Ξεκινησε να διαβαζει για αυτην και μου ειπε ότι ηταν μια ''αποκαλυψη'' γιατι του ταιριαζε πολύ και όχι η καταθλιψη μου νομιζε ότι πασχει. Το αναφερε και στην ψυχολογο του και συμφωνησε ότι εχει εντονα αυτά τα στοιχεια. Μετα από αυτό θεωρησα ότι τα πραγματα θα πανε καλυτερα με την εννοια ότι τωρα γνωριζε το ''δαιμονα'' του. Μου ζητησε παλι να βρεθουμε και τον ρωτησα να μου πει 'τι νιωθει και τι θελει από μενα''. Ειπε απλα να τον ακουω σαν καποια που τον νοιαζεται. Ειπε οτι ενιωσε φυσικη και διανοητικη ελξη για μενα αλλα δε ξερει ποιο είναι το πρόβλημα, τι θελει κτλ.. Εγω δεχθηκα να βρεθουμε και περιμενα αυτή τη μερα.. Ε αυτό ηταν. Μετα από καποιες μερες ελαβα ένα μηνυμα από αυτόν. Ηταν στο γαμο ενός φιλου και το ζευγαρι του εδωσε να διαβασει στην εκκλησια ένα απόσπασμα για τον ερωτα (επειδή κατά τη νυφη εχει την ωραιοτερη φωνη) και ότι ντρεπονταν πολύ που θα αναγκαζοταν να διαβασει αυτό το ΣΚΟΥΠΙΔΙ. Εγω το πηρα πολύ στραβα αυτό το μηνυμα ( ενιωσα σα να το ελεγε για μας..), ενιωσα πραγματικα να ασφυκτυω, και του απαντησα ότι ''τα λεγομενα του με πνιγουν''. Αυτος απαντησε μετα από δυο μερες ''συγγνωμη που τα λεγομενα μου σε αναστατωσαν'' και από τοτε δεν ξαναμιλήσαμε.. :-( Νιωθω τοσο μπερδεμενη, σκεφτομαι ότι εγω τον ερωτευτηκα τοσο βαθια και αυτος δεν ενιωσε τιποτα για μενα. Λεει ότι τον ελκυα αλλα δεν ηθελε να με ακουμπάει, ουτε και να με φιλαει. Όμως αυτο δεν είναι η μονη αληθινη ενδειξη ελξης? μονο ένα ψυχρο σεξ καναμε δυο φορες και αυτό μετα από δικη μου πρωτοβουλια.. Γινεται σε ολη αυτην την ιστορια εγω να ενιωσα τοσα πολλα και αυτος να ηταν απων? και απλα να μπορω να υπαρχω στη ζωη του επειδή είμαι η μοναδικη που καθεται να τον ακουσει με προσοχη? (όπως εχει πει μονο με μενα νιωθει ο εαυτος του). κάθε συμβουλη ευπροσδεκτη, τα χω χαμενα...