Quote:
Originally posted by alma
μου μιλαει συνέχεια, με ακούει και θυμάται ότι του λέω, δεν με ξεχνάει δευτερόλεπτο και μου το δείχνει, όταν μπορεί να με δει, όλα τα άλλα πάνε στο περιθώριο και είμαι η προταιρεότητα του, με θέλει, σεξουαλικά εννοώ, τόσο πολύ που είναι έτοιμος να εκραγεί (συγνώμη αν γίνομαι χυδαία) αλλά μπορέι να με έχει μόνο μια απλή αγκαλιά κι ας καίγεται μεσα του, σέβεται την όποια απόφαση πάρω άσχετα με το τι νιώθει, εύχεται να είμαι ευτυχισμένη με ή χωρίς αυτόν, βρίσκει δικαιολογίες και ψέμματα στη δουλειά μόνο και μόνο για να με βλέπει 2 λεπτά στο γραφείο μου, έχει χάσει τον ύπνο του για μενα, παραδέχεται χωρίς κόμπλεξ όλα του τα συναισθήματα και τέλος μου βγάζει τον καλυτερο μου εαυτό και του τα ανταποδίδω όλα αυτά κι εγώ απλόχερα..... Κι επίσης υπάρχει ανάμεσα μας απίστευτη σεξουαλική χημεία κι ας κρατιόμαστε.......θα σκεφτώ και πολλά άλλα αν συνεχίσω, αλλά πείτε μου εσείς οι γυναίκες, δεν είναι πολύ καλός....?
Όλα αυτά είναι πράγματι πολύ καλά και θετικά. Με λίγα λόγια σε κάνει να νιώθεις βασίλισσα. Παρόλα αυτά, όλα αυτά που περιέγραψες είναι πράγματα που ΚΑΝΕΙ ή πράγματα που σου ΠΡΟΚΑΛΕΙ. Εγώ περίμενα να μου πεις ιδιότητες του χαρακτήρα του, που από μόνο του τον κάνουν τέλειο, σαν άνθρωπο.