΄
Άλλο η ενημέρωση, η ανταλλαγή απόψεων για να γνωρίζεις όσο γίνεται καλύτερα αυτό που ζητάς από τη ζωή και τον εαυτό σου και άλλο αυτό που λες εσύ, Αλέξανδρε.
Τίποτα μα τίποτα στον κόσμο μας δεν είναι τέλειο, άγιο και η υγεία έχει πάντα μέσα την αρρώστια... Αλλωστε και το σύμπαν το οποίο μας φιλοξενεί, δημιουργήθηκε από ένα big bang, δηλαδή μια αλυσιδωτή μεγάλη έκρηξη ΄ή σύγκρουση.
Για να ανταλλάξουμε απόψεις για την ψυχοθεραπεία και τους θεραπευτές μας, άνοιξα αυτό το ποστ, μάλιστα έγραψα και τη δική μου εμπειρία. Να εντοπίσουμε τα υπέρ και τα κατά, τα στραβά και τα λάθη που τυχόν μας προβληματίζουν.
Ο άνθρωπος δεν είναι κάτι μονοδιάστατο, έχει λογική, συναίσθημα, ένστικτο, υποσυνείδητο, άλλοτε είναι μοναχικός ή αναζητά την κοινωνικότητα, αν νιώθει δυστυχισμένος και υγιής να είναι αρρωσταίνει.
Εχουμε ανάγκη τους ψυχολόγους, αλλά και να μπορούμε να αναγνωρίζουμε τους τσσρλατάνους του κλάδου που ασχολείται αυτό το θέμα.
Ούτε άγιοι είμαστε, ούτε παντογνώστες.
Εκτιμώ τις απόψεις σου, όμως δεν βγάζει πουθενά η αντιπαράθεση για την αντιπαράθεση και μάλλον ξέρω ήδη πια φράση μου θα απομονώσεις πλέον, σ΄αυτόν το διάλογο μας.